Catering

Jan 27, 2023, 12:47
Trouble Shakers verzorgt originele mocktails tijdens de BEA Awards

Trouble Shakers verzorgt originele mocktails tijdens de BEA Awards

01 december 2022

Het team van Trouble Shakers stond naar goede gewoonte weer achter de bar tijdens de BEA Awards. Opvallend verschil met andere jaren: deze editie werden er enkel 0,00% mocktails geserveerd. Zaakvoerder Joeri Van Beeck legt uit waarom dit niet-alcoholische aanbod in de kijker werd gezet.

De barmannen van Trouble Shakers kregen tijden de BEA-receptie meermaals de vraag waarom er enkel mocktails werden geserveerd. “Het antwoord is nochtans vrij simpel”, aldus Joeri Van Beeck van Trouble Shakers. “Na meer dan 18 jaar krijgen wij nog altijd heel vaak de vraag of wij ook kunnen helpen met mocktails op een event… Natuurlijk kunnen wij dat, en dat wilden wij tijdens deze BEA Awards in de verf zetten.”

Trouble Shakers serveert reeds van in zijn beginjaren mocktails op events. “Al zijn deze drinks in de loop der jaren natuurlijk wel geëvolueerd. Door gebruik te maken van non-alcoholische spirits kunnen we vandaag dan ook bijzonder leuke verfrissende drankjes aanbieden.”

Mocktails zitten de voorbije jaren stevig in de lift, zeker ook tijdens bedrijfsevents. “Het gedrag van heel wat gasten op events is geëvolueerd, waardoor de vraag naar mocktails 10 maal hoger ligt dan 10 jaar geleden. Daarom voorzien wij op elk cocktailevent standaard een combinatie van cocktails en mocktails. Zo kan iedereen genieten van een verfrissend drankje zonder zich buitengesloten te moeten voelen. Daarnaast merken we dat klanten naast de standaard receptie graag ook een ‘cocktail animatie’ op hun event hebben. Dankzij de mocktails kunnen ze deze optie kiezen zonder in te gaan tegen de alcohol-policy van hun bedrijf.”

Een combinatie is van cocktails of mocktails? Enkel mocktails? Of toch liever de full option bar met eveneens een leuk glas wijn, bubbels, soft drinks en bier… Trouble Shakers is uw ideale partner. Aarzel dus niet om contact op te nemen:

joeri@troubleshakers.com

Meer van Trouble Shakers :

Trouble Shakers