Event management

Apr 20, 2024, 17:30
Trouble Shakers: D’Ieteren getuigt …

Trouble Shakers: D’Ieteren getuigt …

29 januari 2016

Om de druk bijgewoonde personeelsbijeenkomst van D'Ieteren de nodige luister bij te zetten, nodigde de bekende Belgische importeur en distributeur van auto’s de bartenders van Trouble Shakers uit. “Hun spectaculaire performance én lekkere cocktails zorgden meteen voor de nodige sfeer”, vertelt Simon Verniers, evenementencoördinator bij D’Ieteren Events.

Op 16 november 2015 woonden niet minder dan 1.200 medewerkers van D’Ieteren van een gesmaakte personeelsbijeenkomst bij in Paleis 10 van Brussels Expo.

“Onze gasten kregen er, na de verwelkoming door de directie, een lekker diner voorgeschoteld. Voor de animatie hebben we beroep gedaan op Trouble Shakers. Aan de reacties achteraf te horen een bijzonder geslaagde zet, want de aanwezigen wisten de spectaculaire stunts van de barmannen beslist naar waarde te schatten.”

De bartenders zetten hun aanwezigheid meteen de nodige kracht bij met een adembenemend stukje vuurspuwen en flink wat gejongleer met flessen en andere barattributen.

“Met de nodige lichteffecten en opzwepende muziek brachten ze de gasten in de juiste stemming. Zij konden na de gesmaakte introductie van de barmannen een keuze maken uit een uitgebreide cocktail menukaart. De bartenders van Trouble Shakers wisten in een mum van tijd, steeds met de nodige zin voor show en humor, op spectaculaire wijze meer dan duizend (!) cocktails te serveren. Kortom: een geslaagde én lekkere animatie door echte professionals!” 

Bekijk ook de videos!     

www.troubleshakers.com

Meer van Trouble Shakers :

Trouble Shakers