Catering

Aug 19, 2019, 4:00
AZ Alma viert nieuwe campus in Salons Mimosa

AZ Alma viert nieuwe campus in Salons Mimosa

14 maart 2017

Mimosa is een referentie als feestzaal en cateraar in het Meetjesland en ver daarbuiten. Peter Vanhee en zijn team getuigen dag na dag van een grote liefde voor het vak en verwelkomen graag mensen om een bijzonder moment te vieren. Een mooi voorbeeld daarvan is het openingsdiner naar aanleiding van de gloednieuwe campus van AZ Alma in Eeklo.

Salons Mimosa is een vaste waarde als het gaat om klassieke feestzalen, tuinen en gastronomie. Mimosa bestaat uit drie zalen, een afgeschermd terras en idyllisch park. De Salons zijn een rustpunt vlakbij het centrum van Eeklo waar de focus ligt op klassevolle en klassieke ruimtes en een eerlijke, verse en gastronomische keuken. Precies die combinatie lag aan de basis van de keuze van AZ Alma om hun openingsdiner in de Salons te organiseren.

Ruim zeven jaar na de indiening van de bouwvraag is de nieuwe campus helemaal klaar en zijn alle voorbereidingen voor de verhuis getroffen. Op 24 maart wordt het ziekenhuis officieel geopend met een ceremonie op het Eeklose stadhuis, waarna Mimosa bijzonder trots is het gezelschap te mogen ontvangen voor een diner. “De campus is een stukje geschiedenis van de zorgsector in Eeklo en wij zijn blij het team van AZ Alma te mogen feliciteren en meteen ook te vergasten op een fantastische avond”, klinkt het trots bij Mimosa.

Overigens maakt Mimosa niet alleen naam en faam in de eigen Salons. Mimosa biedt ook mogelijkheden om buiten de Salons feesten of evenementen op maat te begeleiden. De lat ligt kwalitatief even hoog, op de locatie die de klant in gedachten hebt, met het menu waar men van droomt. Kortom: eender waar, eender welk concept, met dezelfde topgastronomie en klasse.

www.mimosa.be

 

 

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering