Catering

Nov 18, 2018, 9:05
Hof ter Smisse pakt uit met gloednieuw totaalconcept!

Hof ter Smisse pakt uit met gloednieuw totaalconcept!

24 november 2017

Onvergetelijke winteravonden met collega’s, vrienden of familie.

Op vrijdag 15 december organiseert Hof ter Smisse de allereerste editie van een gloednieuw totaalconcept: Dinner – Dance - Experience. Weet je tijdens de feestdagen niet waarheen met jouw grotere gezelschap? Geen zin om je al te vaak te moeten verplaatsen op een avond voor dé perfecte sfeer? Het team van Hof ter Smisse bedacht daarop een gepast antwoord.

Maar liefst 6 exclusieve edities vullen zij donkere winteravonden met gezellig tafelen, en wordt de ambiance in de late uurtjes verdergezet op de dansvloer. Die vrijdagavond wordt al snel onvergetelijk: dat beloven zij! Het motto: Feesten doe je in fijn gezelschap, en bovenal zonder zorgen.

All-in formule van begin tot eind

Hof ter Smisse biedt een totaalpakket (dinner, drinks and dance) met als surplus die totaalbeleving (Experience!), en dat alles op één locatie. Zo past de nieuwe formule perfect binnen de filosofie van Hof ter Smisse en Vandersmissen Feestservice: HEERLIJK – EERLIJK – SFEERLIJK.

Concreet: we starten het programma om 19u00 met een feestelijk ontvangst met aperitief en fingerfoods. Er wordt vervolgd met uitgebreide culinaire buffetten en afgesloten met een late-night snack. Er wordt een drankenpakket aangeboden, en dit tot 02u30. Dit alles voor een all-in prijs van € 75,00 pp. en groepen > 10 personen à € 70,00 pp. Voor een goed feestje hoef je dus niet te wachten tot Oudjaar.

Inschrijven kan al voor de komende edities op 15 en 22 december, 12 en 19 januari, 9 en 16 februari via www.vandersmissen.org/dinner-dance-experience.

Steeds van 19u tot 2.30u Hof ter Smisse in Hoogstraten.

Thank God it’s Friday!

www.vandersmissen.org

Meer van Vandersmissen Feestservice :

Vandersmissen Feestservice