Catering

Sep 24, 2018, 18:14
Vandersmissen Feestservice stopt de ‘vier elementen’ in jouw bedrijfsfeest

Vandersmissen Feestservice stopt de ‘vier elementen’ in jouw bedrijfsfeest

28 september 2017

Bij het plannen van een feest gaat het in de eerste plaats om de sfeer, het thema, de inkleding en uiteraard de culinaire invulling. Vaak raken een aantal praktische zaken echter ondergesneeuwd. Vandersmissen Feestservice zorgt er niet alleen voor dat die vier essentiële elementen aanwezig zijn, het ervaren team voorziet elk feest van een op en top all-in service.

Sfeer, thema, inkleding en culinaire invulling: wanneer je een feest plant, zijn dat de vier parameters die gehanteerd worden. Beter nog: zij kunnen ook absoluut hand in hand gaan met creatieve ideeën. En daar is Vandersmissen Feestservice een kei in!

AARDE

We vergeten weleens wat een potentieel jouw bedrijfssite kan hebben. Denk dan aan jouw polyvalente bedrijfsloods of de parkeerzone waarop je een tentencomplex kan bouwen. Evengoed kan je de bedrijfsproducten exposeren of je kan ze zelfs inzetten als decoratief element. Geef Vandersmissen Feestservice een aanzet en zij gaan er met alle plezier mee aan de slag. Gasten ontvangen op je bedrijf geeft natuurlijk een reuze surplus als visitekaartje!

LUCHT

Niets zo aangenaam als gasten te ontvangen op een mooie zomeravond bij zonsondergang, voor een cocktailparty of een BBQ! Maar in ons wispelturig Belgenlandje kunnen we jammer genoeg nooit van een goedweerscenario uit gaan. Het is dus aangewezen een plan B, voor bij minder mooi weer, uit te werken. Een leuk feestidee: bouw een tentencomplex met een gezellig buitenterras. Zo wordt jouw party in alle weersomstandigheden een absoluut succes.

VUUR

Vandersmissen Feestservice wil jou ondersteunen bij de volledige organisatie van je bedrijfsfeest. Zij voorzien een hele keukeninrichting, voor een optimale culinaire invulling. Ze kunnen écht op elk terrein eender welke feestformule verzorgen; walking dinner – outdoor cooking met green egg – streetfoodcorners – luxe vip-diners, noem maar op! U hoeft enkel de ruimte en de nutsvoorzieningen te voorzien.

WATER

Een absolute must op elk feest; een drankenpakket aangepast aan de noden van uw gasten! Van een gin-tonic als aperitief, wijnproeverij als verrassende afsluiter van uw diner, een koffiedegustatie met huisbereide zoetigheden, … jouw ideeën zet Vandersmissen Feestservice met alle plezier om. Het team zorgt ervoor dat alle dranken voldoende voorradig zijn, én gekoeld. Gepresenteerd in elegant glaswerk, en met de grootste zorg geserveerd.

Kortom: jouw feest met een op en top all-in service, dat is waar het bij Vandersmissen Feestservice om draait.

www.vandersmissen.org

Meer van Vandersmissen Feestservice:

Vandersmissen Feestservice