Catering

Aug 23, 2019, 19:42
Exclusief feesten op maat doet u ook in 2016 met Vandersmissen Feestservice

Exclusief feesten op maat doet u ook in 2016 met Vandersmissen Feestservice

18 februari 2016

“Het is werkelijk opvallend hoe er in 2015 bijzonder creatief gefeest werd door onze klanten”, klinkt het bij Vandersmissen Feestservice dat met tevredenheid terugblikt op een succesvol jaar. “Zij gaven ons een originele voorzet, wij maakten er met onze expertise graag een knap feestproduct van. De klanten en Vandersmissen Feestservice: een bruisende synergie!”

Knappe bedrijfsfeesten in loodsen die een metamorfose ondergingen? Bij Vangeel Wegenbouw weten ze erg goed hoe de perfecte sfeer te creëren voor een subliem feestje. Vandersmissen Feestservice ging aan de slag met hun wensen en maakte er vorig jaar samen met de klant een onvergetelijk bedrijfsfeest van.

Maar er stond natuurlijk veel meer op het programma. Zo waren er onder meer opendeurdagen bij Agora Group in Nijvel – Roeselare – Luik, met een leuke retro foodtruck van waaruit LUXE hamburgers werden geserveerd. Samen met RCA Communication Agency uit Hasselt trok Vandersmissen Feestservice eind september met een foodtruck doorheen het land voor de Nationale Mosselweek. Heerlijke promo voor dit Zeeuwse product!

2015 was ook een muzikaal jaar met een paar echte highlights, zoals:

  • Let’s Meat: het allereerste steakrestaurant op een festivalweide in België - Rock Werchter, verzorgd door Vandersmissen Feestservice;
  • Vip- en crewcatering op Rock Werchter, One Direction en de Antilliaanse Feesten,
  • Vip-catering op het Schlagerfestival in Aalst via partner Dessomville.

En bovendien het jaar van grootse sportevenementen! Vandersmissen Feestservice was niet alleen aan de slag bij KRC Genk, NAC Breda en HVV, maar verzorgde ook de vip-catering op de  cyclocrosswedstrijden van Asper-Gavere, Essen, Boom en Hoogstraten, én op het WK in Heusden-Zolder.

Met ook nog de opening van het gloednieuwe zwembad van Hoogstraten Stede Akkers, uitgebaat door Sportoase, nam ook het nieuwe jaar een veelbelovende start. Wordt nu de rest van 2016 anders? “Neen, in 2016 wordt er bovenal intenser gefeest”, weten ze bij Vandersmissen Feestservice. “We zetten nog meer in op dé perfecte sfeer. Want elk feest hoort uniek te zijn, telkens opnieuw. De klant levert de ideeën aan, wij bedenken daar met 37 jaar knowhow graag een gepaste feestreceptuur bij. En laat de realisatie ook maar gerust aan ons professionele team over.”

Kortom, met Vandersmissen Feestservice een feestje bouwen in 2016, is een feest met de minste zorgen!

Nieuwsgierig naar wat Vandersmissen Feestservice voor jouw evenement kan betekenen?

www.vandersmissen.org

Meer van Vandersmissen Feestservice :

Vandersmissen Feestservice