Grunewald.bar geeft uw nieuwjaarsreceptie een leuke twist
dinsdag, 12 december 2023Heeft uw bedrijf of organisatie nog geen nieuwsreceptie ingepland? Dan is het nog niet te laat! Grunewald.bar heeft een origineel concept waarmee het in januari of februari uw nieuwsdrink op smaak kan brengen.
Een geslaagde septembermaand voor TroubleShakers
dinsdag, 10 oktober 2023Nu we afscheid nemen van de nazomer, wil TroubleShakers graag iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat september een absoluut fantastische maand is geworden voor het bedrijf.
Gault&Millau Event Catering Awards 2023
dinsdag, 12 september 2023Op maandag 11 september 2023 reikte het team van Gault&Millau in Maison de la Poste in Brussel voor de vijfde keer de Catering Awards uit aan collectiviteitskeukens die zich op het vlak van catering rond diverse thema’s hebben onderscheiden. Voor een tweede keer werden ook eventcateraars werden in die warme hommage betrokken.
Trouble Shakers blikt terug op geslaagde zomer
dinsdag, 05 september 2023Nu de zomer op zijn einde loopt, neemt het team van Trouble Shakers de tijd om even terug te blikken op de ongelooflijke journey die men de afgelopen maanden heeft beleefd.
Viritact: een duurzame oplossing voor bestek en servies op events
woensdag, 23 augustus 2023De afvalberg en de ecologische voetafdruk van events is vaak niet te onderschatten. Gelukkig zijn organisatoren zich hiervan bewust en kiezen ze steeds vaker voor duurzame alternatieven. Zoals bijvoorbeeld de producten van Viritact, dat composteerbaar en zelfs eetbaar servies en bestek aanbiedt.
Julie Nullens is opnieuw de beste bartender van België
donderdag, 15 juni 2023De 60ste editie van de Nationale Bartender Wedstrijd van de UBB - Union of Belgium’s Bartenders - vond afgelopen maandag 12 juni plaats in The Dominican (Brussel). Voor het tweede jaar op rij werd Jullie Nullens, van Le bar à Ju in Sprimont, bekroond als “Beste Bartender van België 2023”. Zij zal ons land eind dit jaar vertegenwoordigen op het WK van de International Bartenders Association.
Very Food Catering verlegt zijn grenzen voor 10-jarig jubileum van BelOrta
woensdag, 24 mei 2023In februari werd de Mechelse Nekkerhal omgetoverd tot een enorme tuin, voor de tiende verjaardag van de coöperatieBelOrta. Very Food Catering kreeg de opdracht om aan de slag te gaan met de groenten en het fruit van BelOrta en zo de 1850 aanwezige gasten te verwennen. Bart Basselier van Very Food Catering en Glenn Sebregts van BelOrta blikken voor ons terug op een fijne samenwerking.
Very Food Catering investeert in duurzaam transport
dinsdag, 18 april 2023Binnenkort kunt u de nieuwe elektrische koelwagen van Very Food Catering over onze wegen zien rijden. Het cateringbedrijf uit Deinze zette met deze investering een volgende belangrijke stap in het verduurzamen van zijn activiteiten.
Fruy Catering versterkt Gourmet Invent
donderdag, 09 maart 2023Event- en hospitality-cateraar Gourmet Invent start een nauwe samenwerking op met Xavier Fruy, eigenaar van sectorgenoot Fruy Catering.
40 jaar SIRHA Lyon: het volledige programma
dinsdag, 17 januari 2023Sirha Lyon, de niet te missen afspraak voor de professionals uit de horeca, het hotelwezen en de voedingssectorblaast 40 kaarsjes uit in 2023 en viert feest van 19 tot 23 januari in Eurexpo Lyon. Voor deze verjaardag editie verwent Sirha Lyon de bezoekers met vijf dagen vol onvergetelijke Food Service-ervaringen en een voorproefje van de dynamieken die de markt van morgen zullen aansturen.