Catering

Jan 28, 2025, 3:59
Ronde tafel eventcatering (deel 2): De prijs van het bord

Ronde tafel eventcatering (deel 2): De prijs van het bord

woensdag, 22 mei 2019

De onomkeerbare trend richting gezondere voeding, de stijgende eisen van de klant, de aanhoudende druk op de prijzen, de impact van de witte kassa, de samenwerking met de evenementenkantoren… Al deze thema’s kwamen aan bod in onze ronde tafel met eventcateraars. In deel 2 van ons verslag hebben we het over de opbouw van de prijzen en de keuzes die daarin gemaakt worden.

Gaston combineert strand en skyline in de zonnigste pop-up rooftop bar van Gent

Gaston combineert strand en skyline in de zonnigste pop-up rooftop bar van Gent

woensdag, 13 juni 2018

Gaston opent op 3 juli de deuren van zijn zomerse pop-up rooftop bar en restaurant. Een dagverse keuken, een frisse cocktail in de hand, een indrukwekkend zicht op de Gentse skyline en tussen de culinaire gangen door een spelletje petanque. Tot en met 31 augustus degusteer je bij Gaston slow cocktails, lichte lunches of gastronomisch diners, met een verbluffend zicht op de stad, weg van alle drukte.

Pagina 7 van 16