Catering

Apr 6, 2020, 13:35
Overname Events Catering Bevers door Bevers & Bevers

Overname Events Catering Bevers door Bevers & Bevers

18 december 2019

Bevers & Bevers, geleid door Frans en Jurgen Bevers en met Malle als uitvalsbasis, neemt Events Catering Bevers uit Rijkevorsel over. Na 45 jaar komen hierdoor de twee bedrijven, het ene opgericht door Jos Bevers (ƚ) en Eliza Sterkens, het andere door Frans Bevers onder dezelfde leiding te staan.

“Deze toch wel historisch te noemen overname is een belangrijke strategische stap in de verdere uitbouw in de breedte van onze positie in de markt van mobiele catering. Ik zie bovendien heel veel synergiën tussen beide bedrijven.”, zegt Jurgen Bevers.

Voor Events Catering Bevers is het belangrijk dat deze uitbouw ook in de toekomst mee geleid zal worden door dhr. Jaak Francken. Zo blijft voor zowel personeel, klanten als leveranciers en andere betrokken actoren een vertrouwd gezicht aan boord. “Bedoeling is om een stabiele continuïteit te garanderen en verder te bouwen op de bestaande fundamenten”, zegt Jaak.

“Voor ons is dit een logische stap”, vullen Nancy en Paul Bevers aan. “Het is een zeer mooie sector, maar ook een specifieke en zware stiel van 24 op 24, 7 op 7”, zegt Nancy Bevers, die haar kinderen eerder een andere richting ziet uitgaan. “Het samen brengen van beide firma’s met dezelfde familienaam is duidelijk naar de markt; de schaalvergroting is ook een meerwaarde voor al het personeel”, zegt Paul Bevers.

Nancy en Paul Bevers danken alle contacten voor hun jarenlange trouwe samenwerking. Hun afscheid zal niet makkelijk zijn, maar zij bedanken in het bijzonder uitdrukkelijk alle vaste medewerkers en alle oproepkrachten voor hun onmeetbare, gepassioneerde en professionele inzet.

“Wij zijn ervan overtuigd dat zij binnen de nieuwe groep met nog meer goesting, verruimde mogelijkheden en inspiraties deze mooie stap kunnen zetten in de verdere professionele uitbouw van hun carrière. Een fantastische, boeiende en creatieve sector waaraan het fijn is om samen met de groep top of mind te blijven”, aldus nog Paul.