Catering

Oct 27, 2020, 22:33
Mise en Place België blijft doorgaan

Mise en Place België blijft doorgaan

20 april 2020

Onlangs raakte bekend dat Mise en Place Nederland het faillissement heeft aangevraagd. De Belgische vennootschap Mise en Place België, die volledig zelfstandig opereert, blijft echter voluit doorgaan. 

“Als internationale speler hebben we zware overheadkosten te dragen, en de Nederlandse overheidsmaatregelen bleken niet voldoende om deze periode met nauwelijks omzet te kunnen overbruggen”, zo vertelt Steven Droogers, Managing Director van Mise en Place België NV. “Door de onvoorspelbare toekomst van de evenementenwereld en een financiële situatie die langdurig verlies maken niet toelaat, waren zij helaas genoodzaakt om het faillissement aan te vragen.” 

“Dit faillissement heeft op geen enkele manier invloed op de gezondheid en het voortbestaan van Mise en Place België NV. Onze dienstverlening blijft gewoon gewaarborgd, met de kwaliteit die men als marktleider van ons gewoon is. Immers, Mise en Place België NV is een gezonde en volledig zelfstandig opererende vennootschap die enkel voor haar naam (licentie) en een aantal niet bedrijfskritische services schatplichtig is aan onze noorderburen.” 

“Onze geliefde wereld van horeca & events wordt momenteel hard geïmpacteerd door de Corona-crisis, daar bestaat geen twijfel over. We geloven echter dat deze situatie ook kansen biedt en we zijn er rotsvast van overtuigd dat onze sector zal heropleven als nooit tevoren. Onze mission statement, Together We Proudly Put Energy in Making Friends and Creating Synergy, is hierin onze leidraad”, zo besluit Droogers.