Repas Catering: betrouwbare partner die meedenkt met de klant
vrijdag, 19 augustus 2016Ruim 2.000 personeelsleden van Decathlon genoten met volle teugen van de sportieve familiedag die door Sportizon, het bekende bureau voor de organisatie van sportevenementen en sportmarketing, in goede banen werd geleid. Ook de inwendige mens werd die dag in het Brusselse uitstekend verzorgd. “Met dank aan Repas Catering, een betrouwbare partner waarmee wij graag samenwerken”, blikt Alexander Algoet, Project Manager bij Sportizon, tevreden terug.
Summer Set en Eating Point, de winnende cocktail voor een smaakvolle zomer in Brussel …
donderdag, 07 juli 2016Summer Set is een tijdloze plek, een groene omgeving in het hart van de hoofdstad, opgezet door Benoît Sauvage & Hélène de Ribaucourt, Barbara Schoen-LTH Limited en BMW Brandstore. Delen en gezelligheid zijn de sleutelwoorden om de kleine keuken van Eating Point te beschrijven. Deze zal uw smaakpapillen een hele avond verwennen met zijn finger food en tapas.
CHURCH, culturele en culinaire oase in de Gentse Feesten
dinsdag, 05 juli 2016Na 50.000 bezoekers in 2015, wil 2e editie van Church weer een cultureel en culinair rustpunt creëren tijdens de Gentse Feesten
Vorige zomer werd de majestueuze Sint-Jacobskerk voor het eerst in de geschiedenis opengesteld voor een uniek cultuurevent: CHURCH werd het culturele en culinaire rustpunt van de Gentse Feesten 2015. Deze parel onder het culturele erfgoed in Gent groeide uit tot een onverhoopte publiekstrekker. CHURCH verwelkomde tijdens 10 dagen Gentse Feesten meer dan 50.000 bezoekers.
Creatorz verzorgt catering voor EK Voetbal Fanzone in Rijsel
maandag, 04 juli 2016Wie vorige vrijdag naar Rijsel reisde voor de Rode Duivels, hoefde geen Franse kost te verwachten. Culinair werd het een thuismatch. Sterrenchef Bart De Pooter tilt pizza, hamburgers en hotdogs naar een hoger niveau. Hij doet dat niet alleen: de Gentse ondernemers van Creatorz leiden alles in goede banen. “Op drukke dagen moeten we een paar duizend man bedienen.”
‘t Driessent ziet het anders en pakt uit met “Openparkdagen”
dinsdag, 28 juni 2016In de zomermaanden juli & augustus ondergaat de gezellige parktuin van ‘t Driessent in Diepenbeek een ware metamorfose. Aan de sfeervolle chalet, diep in de tuin ontpopt zich een pop-up zomerbar ”Het Vijverkafee”. Het park van 2 hectare met de mooie tuinen wordt opengesteld voor het grote publiek.
Nieuws van Vandersmissen Feestservice!
dinsdag, 28 juni 2016De thuiswedstrijden van KRC Genk hebben al jaren een link met Hoogstraten. Vandersmissen Feestservice zorgt voor de catering in de business-seats. De overeenkomst is zopas verlengd met een periode van drie jaar.
Gourmet Invent: dé cateringspecialist voor TOP events
maandag, 20 juni 2016Gourmet Invent is al jarenlang een van de vaste waarden aan de top van de Belgische eventcateringsector. Het bedrijf kiest er echter niet voor om op zijn lauweren te rusten, maar blijft voortdurend investeren in innovatie en op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen de markt. Bart Vandendooren, CEO van Gourmet Invent, legt uit welke troeven zijn bedrijf allemaal in huis heeft.
64 miljoen keer Dinner-in-the-Sky
dinsdag, 31 mei 2016Begin mei werd één van de vele filmpjes van de Dinner-in-the-Sky opgepikt door The Lad Bible met een verbluffend resultaat. The Lad Bible is een facebookpagina die tal van leuke video's en foto's verspreid onder zijn ongelooflijk aantal van 13 miljoen volgers.
Aangename samenwerking met Repas Catering in Saint-Hubert
donderdag, 26 mei 2016Van 13 tot en met 15 april 2016 vond in Saint-Hubert een driedaagse teambuilding plaats van EVAL Europe. “Repas heeft onze catering verzorgd van zowel ontbijt, lunch als diner, met bijbehorende dranken en versnaperingen”, blikt Pascale Brijs tevreden terug op de samenwerking. “Het was echt een verwennerij!”
Coeur Catering kijkt reikhalzend zomer '16 tegemoet en maakt balans van '15 op
donderdag, 19 mei 2016De lente is eindelijk aangebroken en de cijfers van het voorbije jaar zijn weer ingeblikt. Het uitgelezen moment voor Coeur Catering om terug te blikken op 2015 en tezelfdertijd vooruit te kijken naar de zomer.