Dinner Events verwent klanten en personeel bij Codipack
dinsdag, 01 december 2015Een paar weken terug stond bij Codipack uit Olen een feestelijk weekend op de planning met een druk bijgewoond event voor de klanten en een schitterend personeelsfeest. Het bedrijf nam ook deel aan Open Bedrijvendag. Cateringspecialist Dinner Events zorgde telkens voor gastronomisch topwerk.
Eating Point zorgt voor een gezellig marktgevoel in ‘Creatief Antwerpen’
vrijdag, 27 november 2015Eind vorig jaar mocht The Oval Office een creatief netwerkevenement organiseren voor de stad Antwerpen. Voor de invulling van het cateringgedeelte kon men daarbij rekenen op de diensten van Eating Point.
Eetclusief, vanaf nu huiscateraar van de Eventroom!
donderdag, 26 november 2015Eetclusief mag zich de nieuwe huiscateraar van de Eventroom noemen en daar zijn we trots op! Een toplocatie in Sint-Amands, zowel voor events, bedrijfsfeesten als particulieren.
Gaston stoomt je klaar voor 2016 met Wintergaston
maandag, 23 november 2015Willen we niet allemaal de kerstdrukte in het Gentse stadcentrum ontwijken?
Gaston ontvangt je tijdens de feestdagen in zijn winterse rooftop. Rooftop Gaston kijkt uit over Gent. Ook op winterse dagen blijft dat uitzicht inspireren.
Dinner Events serveert prachtmenu op ‘Transport & Logistics’
donderdag, 19 november 2015Op 22, 23 & 24 september stond Antwerp Expo voor de 10e keer helemaal in het teken van Transport & Logistics, dé tweejaarlijkse vakbeurs van de sector. Op deze unieke netwerking hub voor professionals inzake transport en logistiek staat traditioneel een gastronomisch diner op het menu. Een kolfje naar de hand van Dinner Events en topchef Johan Segers.
Carglass® en Fast Forward vertrouwen op Eating Point
donderdag, 12 november 2015Voor zijn regionale roadshow georganiseerd door het evenementenagentschap Fast Forward, heeft Carglass® het originele en praktische concept van Eating Point kunnen ontdekken en appreciëren. Dankzij zijn mobiele togen, konden zo’n 500 medewerkers van Carglass® genieten van een trio van pasta en wokbereidingen, maar ook van een herwerkte stoemp.
Kwaliteit en een persoonlijke aanpak, voor elke klant
dinsdag, 10 november 2015Van een eenvoudige babyborrel tot een groot evenement voor meer dan tienduizend gasten… Bij eventcateraar Amalthea krijgt elke klant een persoonlijke behandeling en een tailor-made oplossing. Het Wijnegemse familiebedrijf hanteert geen vaste menu’s of standaardformules, maar voorziet voor elk feest een aanpak op maat. Er is slechts één rode draad: elke gast moet telkens kwaliteitsvol, lekker én voldoende eten op zijn bord krijgen, zo vernemen we van zaakvoerders Koen Meeusen en Tinne Vansteene van Amalthea.
Dinner Events verzorgt catering op ISWA Wereldcongres
maandag, 09 november 2015Van 7 tot 9 september 2015 verwelkomde Antwerpen meer dan 1.300 experten, professionals, academici en beslissingsnemers uit de wereldwijde afvalsector voor het Internationale International Solid Waste Association (ISWA) congres. Dinner Events werd aangesproken om samen met Mindshake en Balthazar Events te zorgen voor een vlekkeloos verloop van het Antwerpse gebeuren.
Silverspoon geeft interieur Ter Vennen grondige make-over
donderdag, 29 oktober 2015De voorbije weken onderging het voormalige restaurant Ter Vennen in Wijnegem een grondige make-over. Het interieur van de charmante hoeve werd volledig vernieuwd door het in een eigentijds jasje te steken. Hiermee beschikt Silverspoon Catering nu over de uitgelezen locatie voor stijlvolle evenementen en feesten van 10 tot 250 gasten.
Coeur Catering zet schouders onder nieuw brunchconcept in Gent
dinsdag, 20 oktober 2015Vanaf eind oktober zet Coeur Catering zijn schouders onder BOOM, een nieuw brunchconcept op de creatieve pop-upsite WATT aan de Nieuwe Wandeling in Gent. BOOM wil de eerste heilzame brunchplek van Gent worden. Heilzaam voor het lichaam dankzij de focus op gezonde ingrediënten, wars van kunstmatige producten. En evenzeer heilzaam voor de geest dankzij bewuste, tolerante keuzes in een gemoedelijke context.