Repas Catering neemt u alle zorgen uit de hand
maandag, 21 maart 2016Een cateringbedrijf dat u de organisatie uit handen neemt? Een cateraar die kwaliteit hoog in het vaandel voert en tot in de kleinste details rekening houdt met wat u als klant wenst of nodig heeft? Dat is precies waar Repas Catering voor staat. “Onze totaalaanpak stoelt niet alleen op gastronomische topkwaliteit”, vertelt zaakvoerder Jeff Philipsen. “We willen ook een tevreden klant die onbezorgd van zijn of haar feest geniet.”
Eating Point is op zoek naar een junior Business developer
dinsdag, 23 februari 2016Bent u zowel geïnteresseerd in catering en ondernemerschap, als in sales, communicatie en project management en leiderschap?
Zoekt u een nieuwe uitdaging?
Of kent u iemand die op zoek is naar een prachtkans?
Exclusief feesten op maat doet u ook in 2016 met Vandersmissen Feestservice
donderdag, 18 februari 2016“Het is werkelijk opvallend hoe er in 2015 bijzonder creatief gefeest werd door onze klanten”, klinkt het bij Vandersmissen Feestservice dat met tevredenheid terugblikt op een succesvol jaar. “Zij gaven ons een originele voorzet, wij maakten er met onze expertise graag een knap feestproduct van. De klanten en Vandersmissen Feestservice: een bruisende synergie!”
Vertrek en nieuwe horizonten voor Philip Leflot
dinsdag, 16 februari 2016Na een lange periode mee te hebben gewerkt aan de uitbreiding van Groep Van Eyck, met onder andere Artexis en de Boekenbeurs als resultaat, is het tijdperk voor Philip Leflot aangebroken om zich te verdiepen in het 'hogere' segment van de catering. Philip Leflot zal vanaf maart 2016 actief zijn als algemeen operationeel manager van Silverspoon...
Choux de Bruxelles verwent BMW-gasten met topgerechten op Autosalon
maandag, 01 februari 2016Op het Brusselse Autosalon had Choux de Bruxelles de eer en het genoegen samen te kunnen werken met BMW. De stand van het beroemde automerk, dit jaar in paleis 7, is een onmisbare stop voor elke autoliefhebber. BMW trakteerde zijn trouwe klanten op een culinaire pauze in de VIP-lounge met schitterend uitzicht over de stand en de nieuwste parels aan de BMW-kroon.
Delicious vaart een nieuwe, onafhankelijke koers
dinsdag, 26 januari 2016Delicious First Class Catering zal nadrukkelijk aanwezig zijn tijdens de BEA Catering competitie en alsook met een eigen stand tijdens de BEA-avond. Op die manier wil het bedrijf, dat een jaar geleden een nieuwe weg insloeg, zich presenteren aan de evenementenagentschappen.
Mimosa pakt uit met lunch op luie zondagen vanaf 17 januari
donderdag, 14 januari 2016Sinds begin januari 2016 ontfermt Coeur Catering zich met veel enthousiasme over Mimosa. Mimosa is daarmee de derde eigen feestlocatie van de Gentse cateraar, naast Gaston in Gent en Liefmans in Oudenaarde. Coeur Catering wil een frisse wind blazen door de feestzaal. Een van de eerste initiatieven is de luie lunch op zondag. Vanaf komende zondag verwelkomt Mimosa je voor een rijkelijke seizoenslunch van vier gangen.
Gentse cateraar Cœur Catering neemt Feestzaal Mimosa in Eeklo over
maandag, 04 januari 2016Coeur Catering ontfermt zich voortaan over Mimosa. Marc Clarebout, Bea Hanssens en hun zoon Philip, de bezielers achter Mimosa - sinds jaar en dag de gerenommeerde eventlocatie bij uitstek in de regio Eeklo - laten hun authentieke feestzaal in de goede handen van de Gentse cateraar Coeur Catering.
Spotify verwend door Choux de Bruxelles
donderdag, 10 december 2015In november was Le Théâtre du Vaudeville gastheer van de Belgische tak van de Zweedse muziek streaming “Spotify”. Meteen bij de ingang werd de sfeer duidelijk: gigantische figuren van Beyoncé, Elvis Presley, Michael Jackson, Kylie Minogue en Justin Timberlake onthaalden de uitgenodigden in het theater van Vaudeville dat omgetoverd werd in een tempel van popmuziek. Voor het derde jaar op rij vertrouwde Spotify België Choux de Bruxelles de organisatie van hun jaarlijks evenement toe.
Vandersmissen Feestservice rijdt straf veldritseizoen
dinsdag, 08 december 2015Het seizoen van het veldrijden is ruim een maand geleden opnieuw van start gegaan. En hoe! Het succes van deze typisch Vlaamse sportmanifestaties blijft maar groeien. Veel organisaties en vrijwilligers maken van deze wedstrijden telkens weer een feest. En waar Belgen samen van sport genieten, wordt natuurlijk ook lekker gegeten en gedronken.