Repas Catering maakt indruk op OP.RECHT.MECHELEN
dinsdag, 27 september 2016Precies 400 jaar geleden vestigde de Grote Raad zich in het Hof van Savoye, de plek waar tot op de dag van vandaag in Mechelen recht gesproken wordt. Om die verjaardag de nodige luister bij te zetten, creëerde Mechelen met OP.RECHT.MECHELEN. een nieuw stadsfestival dat in september 2016 een bijzonder succesvolle start nam. “Repas Catering stond in voor de smaakvolle versterking van de inwendige mens en ook dat was een succes”, vertelt projectcoördinator Bloeme van Roemburg.
Gourmet Invent is fier op het behalen van de felbegeerde Smiley!
vrijdag, 09 september 2016De Smiley is een certificaat dat uitgereikt wordt door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Het is de hoogst mogelijke kwaliteitserkenning die een cateringbedrijf kan ontvangen. Zo geeft Gourmet Invent de garantie aan haar klanten dat ze oog heeft voor de strengste hygiënische normen en de grootste zorg besteedt aan voedselveiligheid.
Coeur Catering: Dit mag je niet missen in 2016!
vrijdag, 26 augustus 2016Gaston, nog tot en met 31 augustus
Gaston zet alweer zijn laatste dagen in en mag zich nog even het zonnigste dakterras van Gent noemen. Nog tot en met 31 augustus geniet je er in een imposant maar gemoedelijk kader van een slow cocktail, een dagverse lunch of een heerlijk diner.
Repas Catering: betrouwbare partner die meedenkt met de klant
vrijdag, 19 augustus 2016Ruim 2.000 personeelsleden van Decathlon genoten met volle teugen van de sportieve familiedag die door Sportizon, het bekende bureau voor de organisatie van sportevenementen en sportmarketing, in goede banen werd geleid. Ook de inwendige mens werd die dag in het Brusselse uitstekend verzorgd. “Met dank aan Repas Catering, een betrouwbare partner waarmee wij graag samenwerken”, blikt Alexander Algoet, Project Manager bij Sportizon, tevreden terug.
Summer Set en Eating Point, de winnende cocktail voor een smaakvolle zomer in Brussel …
donderdag, 07 juli 2016Summer Set is een tijdloze plek, een groene omgeving in het hart van de hoofdstad, opgezet door Benoît Sauvage & Hélène de Ribaucourt, Barbara Schoen-LTH Limited en BMW Brandstore. Delen en gezelligheid zijn de sleutelwoorden om de kleine keuken van Eating Point te beschrijven. Deze zal uw smaakpapillen een hele avond verwennen met zijn finger food en tapas.
CHURCH, culturele en culinaire oase in de Gentse Feesten
dinsdag, 05 juli 2016Na 50.000 bezoekers in 2015, wil 2e editie van Church weer een cultureel en culinair rustpunt creëren tijdens de Gentse Feesten
Vorige zomer werd de majestueuze Sint-Jacobskerk voor het eerst in de geschiedenis opengesteld voor een uniek cultuurevent: CHURCH werd het culturele en culinaire rustpunt van de Gentse Feesten 2015. Deze parel onder het culturele erfgoed in Gent groeide uit tot een onverhoopte publiekstrekker. CHURCH verwelkomde tijdens 10 dagen Gentse Feesten meer dan 50.000 bezoekers.
Creatorz verzorgt catering voor EK Voetbal Fanzone in Rijsel
maandag, 04 juli 2016Wie vorige vrijdag naar Rijsel reisde voor de Rode Duivels, hoefde geen Franse kost te verwachten. Culinair werd het een thuismatch. Sterrenchef Bart De Pooter tilt pizza, hamburgers en hotdogs naar een hoger niveau. Hij doet dat niet alleen: de Gentse ondernemers van Creatorz leiden alles in goede banen. “Op drukke dagen moeten we een paar duizend man bedienen.”
‘t Driessent ziet het anders en pakt uit met “Openparkdagen”
dinsdag, 28 juni 2016In de zomermaanden juli & augustus ondergaat de gezellige parktuin van ‘t Driessent in Diepenbeek een ware metamorfose. Aan de sfeervolle chalet, diep in de tuin ontpopt zich een pop-up zomerbar ”Het Vijverkafee”. Het park van 2 hectare met de mooie tuinen wordt opengesteld voor het grote publiek.
Nieuws van Vandersmissen Feestservice!
dinsdag, 28 juni 2016De thuiswedstrijden van KRC Genk hebben al jaren een link met Hoogstraten. Vandersmissen Feestservice zorgt voor de catering in de business-seats. De overeenkomst is zopas verlengd met een periode van drie jaar.
Gourmet Invent: dé cateringspecialist voor TOP events
maandag, 20 juni 2016Gourmet Invent is al jarenlang een van de vaste waarden aan de top van de Belgische eventcateringsector. Het bedrijf kiest er echter niet voor om op zijn lauweren te rusten, maar blijft voortdurend investeren in innovatie en op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen de markt. Bart Vandendooren, CEO van Gourmet Invent, legt uit welke troeven zijn bedrijf allemaal in huis heeft.