


40 jaar SIRHA Lyon: het volledige programma
dinsdag, 17 januari 2023Sirha Lyon, de niet te missen afspraak voor de professionals uit de horeca, het hotelwezen en de voedingssectorblaast 40 kaarsjes uit in 2023 en viert feest van 19 tot 23 januari in Eurexpo Lyon. Voor deze verjaardag editie verwent Sirha Lyon de bezoekers met vijf dagen vol onvergetelijke Food Service-ervaringen en een voorproefje van de dynamieken die de markt van morgen zullen aansturen.

De meest innovatieve Belgische professsionals zijn aanwezig op SIRHA LYON 2023
dinsdag, 20 december 2022Sirha Lyon, de grootste afspraak voor de internationale Food Service, verenigt alle professionals uit de horeca en de voedingsindustrie. Gedurende 5 dagen is Eurexpo Lyon de ontmoetingsplaats bij uitstek van de Food Service. Professionals uit de hele wereld komen hun laatste innovaties tonen, deelnemen aan wedstrijden en hun producten op internationale schaal lanceren.

SIRHA LYON 2023: de afspraak voor de food service-sector wereldwijd
donderdag, 01 december 2022Sirha Lyon komt terug van donderdag 19 tot en met maandag 23 januari 2023: vijf topdagen voor de business, met talloze nieuwigheden en meer dan ooit afgestemd op de veranderingen in de wereld van de voeding en de horeca.

Trouble Shakers verzorgt originele mocktails tijdens de BEA Awards
donderdag, 01 december 2022Het team van Trouble Shakers stond naar goede gewoonte weer achter de bar tijdens de BEA Awards. Opvallend verschil met andere jaren: deze editie werden er enkel 0,00% mocktails geserveerd. Zaakvoerder Joeri Van Beeck legt uit waarom dit niet-alcoholische aanbod in de kijker werd gezet.

Trouble Shakers bezorgt Pernod Ricard een geslaagde festivalzomer
donderdag, 10 november 2022Met een breed aanbod van o.a. wodka, rum, whisky en likeuren, is de groep Pernod Ricard een wereldspeler op vlak van geestrijke dranken. Om deze merken bij het publiek in de kijker te zetten, organiseert het bedrijf regelmatig events en activaties. Hierbij kunnen ze rekenen op de professionele ondersteuning van Joeri Van Beeck en het team van Trouble Shakers.

Gault&Millau bekroonde de beste gerechten en foodconcepten op Tomorrowland 2022
dinsdag, 16 augustus 2022Gault&Millau was dit jaar voor de 8e keer op rij aanwezig op Tomorrowland voor inspecties van het ‘festival food’. De restaurantgids reikte daarbij enkele awards uit aan de best presterende foodstanden en restaurantconcepten. Gault&Millau was dit jaar met een team van inspecteurs aanwezig om op de 16e editie van Tomorrowland alle foodstands en restaurants te gaan testen.

J&M Catering wordt onderdeel van Compass Group
woensdag, 27 juli 2022Aan het begin van deze zomer kwam er opvallend nieuws uit de sector van de eventcatering. J&M Catering, sinds vele jaren de nummer 1 in de Experience-ranking van meest gewaardeerde cateraars, wordt overgenomen door Compass Group België. Experience sprak met Jan Jacobs, oprichter en zaakvoerder van J&M Catering, over deze belangrijke nieuwe stap voor het bedrijf.

Silverspoon verwent VIP-gasten tijdens WK 3X3
dinsdag, 05 juli 2022Nipt geen medaille voor onze Belgian Lions en Belgian Cats. Maar dat neemt niet weg dat het WK 3X3 Basketbal in Antwerpen één groot succes was met een unieke sfeer in de stad. Silverspoon legde tijdens het event de VIPs in de watten met drinks & bites.

Compass Group breidt portfolio uit met J&M Catering
maandag, 04 juli 2022Foodservicebedrijf Compass Group België neemt eventcateraar J&M Catering over. Dat maakten beide bedrijven eerder vandaag bekend. De top-cateraar uit Schelle is marktleider in België en voert jaarlijks zo’n 3000 evenementen uit met de merken J&M Catering en Silverspoon.

Cateringgigant Compass Group Belgium gaat met Dripl voor minder verpakkingen
woensdag, 15 juni 2022Het beursgenoteerde cateringbedrijf Compass Group Belgium en de Gents-Brusselse start-up Dripl slaan de handen in elkaar om de strijd tegen wegwerpverpakkingen op te voeren. Compass Group, de Belgische poot van het grootste foodservicebedrijf ter wereld, zal verpakkingsvrije Dripl-drankautomaten installeren bij zijn klanten. Dankzij enkele eerste toestellen wisten de twee bedrijven samen al ruim 30.000 verpakkingen te vermijden.