Win je cocktailbox op de BEA Awards
dinsdag, 30 november 2021Eindelijk, nog eens een rasechte BEA-avond. Wel met de nodige beperkingen, maar toch… Trouble Shakers geeft op deze editie 10 full cocktailboxen weg. Deze boxen zullen alles bevatten om een leuk cocktail- en mocktailmoment te beleven.
Very Food Catering is blij om zich terug te kunnen tonen
woensdag, 17 november 2021In 2020 behaalde Very Food Catering een knappe derde plaats in de Experience enquête over ’s lands beste eventcateraars. Sinds september kan het team van Niki Claes en Bart Basselier eindelijk terug volop tonen waarom het deze mooie podiumplek verdiend heeft.
SIRHA Lyon 2021: 149.100 professionals aanwezig op deze 20e editie
donderdag, 07 oktober 2021Na 5 dagen heeft SIRHA – het internationale salon voor professionals in de horeca, hospitality en voeding – haar deuren opnieuw gesloten. Het moment om de balans op te maken van deze langverwachte 20e editie, die onvermijdelijk in het teken stond van het herstel: bijna 150.000 professionals en meer dan 2.000 exposanten en merken waren aanwezig.
Coeur Catering gaat samenwerken met ngo Go Forest
donderdag, 30 september 2021Coeur Catering gaat prat op een duurzaam culinair verhaal op maat, en trekt deze visie door naar een ambitieus, concreet actieplan onder de noemer E-Coeur. Met de nieuwbakken samenwerking met ngo Go Forest voegt Coeur Catering vandaag een hoopvol, nieuw hoofdstuk toe aan dit plan.
Een exclusief aanbod op Sirha Lyon 2021
dinsdag, 31 augustus 2021Sirha Lyon, het niet te missen evenement voor professionals in de horeca, het hotelwezen en de voedingssector, vindt plaats in Eurexpo van 23 tot 27 september 2021. Dé internationale referentie op het gebied van presentaties van nieuws en innovaties uit de markten voor Food Service en horeca is voor de editie 2021 volledig vernieuwd.
20ste editie van SIRHA LYON
dinsdag, 06 juli 2021Als onderdeel van de post-Covid-relance organiseert SIRHA, de wereldwijde handelsbeurs voor de horeca, dit najaar (van 23 tot 27 september 2021) haar 20ste editie in Lyon.
Coeur Catering terug in ‘full form’
donderdag, 10 juni 2021Het heeft het de afgelopen maanden stevig gejeukt bij het team van Coeur Catering. De drive om uniek gepersonaliseerde, hoogste memorabele evenementen op poten te zetten is namelijk niet te temmen. Nu is Coeur Catering helemaal terug in ‘full form’, en zet het opnieuw volop zijn schouders onder allerhande feestelijke gelegenheden.
Compass Group ondertekent nieuwe Green Deal van de Vlaamse Overheid
maandag, 26 april 2021Compass Group engageert zich voor de Green Deal Eiwitshift van de Vlaamse Overheid. De Green Deal vraagt aandacht voor een snellere afbouw van de consumptie van dierlijke eiwitten ten voordele van plantaardige.
Gourmet Invent neemt event- en hospitality-cateraar Amalthea onder de vleugels
dinsdag, 23 maart 2021Toonaangevende event- en hospitality cateraars Gourmet Invent en Amalthea gaan vanaf april structureel samenwerken. Beide bedrijven zijn reeds jaren een vaste waarde in de top 5 van de Belgische cateraars. Met samen meer dan 75 jaar ervaring biedt het partnership heel wat nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.
Coeur Catering mocht ondanks alles 2020 goed afsluiten
dinsdag, 19 januari 2021Coeur Catering sluit 2020 goed gevuld af en presenteert VALENTINO IN QUARANTINO, een succulent menu voor een intieme feestdag.