Catering

Feb 22, 2024, 5:14
Grunewald.bar geeft uw nieuwjaarsreceptie een leuke twist

Grunewald.bar geeft uw nieuwjaarsreceptie een leuke twist

12 december 2023

Heeft uw bedrijf of organisatie nog geen nieuwsreceptie ingepland? Dan is het nog niet te laat! Grunewald.bar heeft een origineel concept waarmee het in januari of februari uw nieuwsdrink op smaak kan brengen.

Door de drukte van de voorbije maanden hebben heel wat bedrijfsleiders nog niet stilgestaan bij het organiseren van een drink om het nieuwe jaar goed in te zetten. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Het team van Grunewald.bar kan snel schakelen en heeft nog een ruim aantal beschikbare data in januari en februari.

Recepties van elke omvang

Grunewald.bar brengt een eigen bar – van klein tot groot - mee naar uw locatie en kan u ondersteunen bij recepties van 20 tot meer dan 250 personen. Deze kunnen zowel ’s middags of als afterwork georganiseerd worden. Grunewald.bar zorgt daarbij voor de dranken én voor het bedienend personeel.

Bubbels met een creatieve upgrade

Voor deze recepties of personeelsdrinks pakt Grunewald.bar uit met een tof concept waarbij de klassieke bubbels een creatieve upgrade krijgen. Zo worden deze bijvoorbeeld verrijkt met elderflower, frambozen, violet of limoensap. Het alcoholpercentage blijft daarbij hetzelfde. Daarnaast kan Grunewald.bar ook een originele aperitiefmojito aanbieden. En er zijn verschillende creatieve combinaties van bubbels en sappen. Zo krijgen uw gasten iets anders dan het traditionele glas cava.

Alternatief zonder alcohol

Bovendien kunnen al deze creaties ook alcoholvrij gemaakt worden. Heel wat bedrijven kiezen intussen voor een volledig alcoholvrije receptie, en ook daar heeft Grunewald.bar de voorbije jaren een pak kennis en ervaring opgebouwd. Zo kunnen gasten genieten van verschillende originele alcoholvrije creaties, die een leuk alternatief vormen voor het gekende glaasje fruitsap.

Zin om nog iets te plannen in januari of februari? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 0499/ 212 214 of via peter@grunewald.bar.

Meer van Grunewaldbar :