Catering

Jul 15, 2024, 8:11
Belgocatering versterkt evenemententak met overname Dîner Privé

Belgocatering versterkt evenemententak met overname Dîner Privé

04 juli 2024

Belgocatering, een toonaangevende speler in de cateringsector, neemt de gerenommeerde eventcateraar Dîner Privé over. Dîner Privé staat bekend om zijn uitzonderlijke service en culinaire uitmuntendheid. Deze strategische overname versterkt het aanbod van Belgocatering en hertekent het eventcateringlandschap in België.  Beide bedrijven blijven onder hun eigen naam opereren.

Jan Verhelle, Managing Director van Dîner Privé: “De krachten bundelen met Belgocatering is een opwindende ontwikkeling voor Dîner Privé. Onze gedeelde toewijding aan kwaliteit en klantentevredenheid maakt deze samenwerking tot een perfecte match. We kijken uit naar een mooie toekomst samen.”

De overname van Dîner Privé komt voort uit het engagement van Belgocatering om zijn aanbod uit te breiden en capaciteiten te verhogen. De reputatie van Dîner Privé op het gebied van hoogwaardige evenementencatering en innovatieve, op maat gemaakte culinaire oplossingen sluit perfect aan bij Belgocatering’s missie om uitzonderlijke culinaire ervaringen aan te bieden.

Dankzij deze overname kunnen beide partijen hun aanbod aanzienlijk uitbreiden. Belgocatering kan nu een breder scala aan cateringdiensten aanbieden, zoals private dining op maat en catering voor grote evenementen. Tegelijkertijd krijgt Dîner Privé toegang tot de expertise en het klantenportfolio van Belgocatering. De samenwerking zorgt voor een hoger niveau van dienstverlening en culinaire verrassingen. Innovatie blijft een speerpunt voor beide bedrijven, wat zorgt voor interessante kruisbestuivingen.

Stefano Teatini, General Manager van Belgocatering: “We zijn verheugd om Dîner Privé te verwelkomen in de Belgocatering-familie. Deze overname is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie en we zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden die ze met zich meebrengt. Samen zullen we nieuwe normen ontwikkelen voor de catering van evenementen.”

Jan Verhelle blijft minstens drie jaar aan boord om de integratie van beide events-units te leiden. De gecombineerde entiteit richt zich op een naadloze integratie van hun activiteiten om klanten een uniforme en superieure cateringervaring te bieden. De directe prioriteiten zijn het uitbreiden van het serviceaanbod en het handhaven van de hoge standaarden waar beide bedrijven om bekend staan. Toekomstplannen omvatten het vergroten van het marktbereik, het verkennen van nieuwe culinaire paden en het verder uitbouwen van sterke relaties met klanten en partners.

www.belgocatering.be