Audiovisueel

Oct 2, 2023, 14:15
Coronavirus in de eventsector - waarom livestreaming of videoconferentie?

Coronavirus in de eventsector - waarom livestreaming of videoconferentie?

16 maart 2020

Op televisie, radio en social media is het Coronavirus (COVID-19) niet meer weg te denken. Ook onze klanten, eventverantwoordelijken of communicatiemedewerkers, worden er dagelijks met geconfronteerd tijdens hun eventvoorbereiding. De verspreiding van het virus brengt met zich mee dat mensen niet meer deel kunnen nemen aan publieke bijeenkomsten en (externe) meetings.

Door alternatieven zoals livestreaming of videoconferentie aan te bieden kunnen deelnemers tegenwoordig een congres, seminarie of vergadering van op afstand volgen. Enerzijds is de technologie minder complex geworden, anderzijds is het de laatste jaren ook een stuk betaalbaarder geworden. Door het inzetten van interactieve tools kan de deelnemer vanop afstand/online alles doen wat hij in de zaal zou doen.

Play AV beschikt over heel wat ervaring en oplossingen om onze klanten te helpen tijdens deze moeilijke periode. We hebben geïnvesteerd in nieuwe mediaservers voor live streaming opdrachten en we kunnen instaan voor de cameracaptatie en belichting.

Wens je meer informatie? Onze Rental Productiemanagers zoeken snel en flexibel naar een gepaste oplossing voor uw event (info@playbiz.be)

Meer van Play AV :