Audiovisueel

Feb 22, 2024, 5:39
Video Mapping op Art Event UNDERWATERLOVE

Video Mapping op Art Event UNDERWATERLOVE

16 april 2018

Het Art Event UNDERWATERLOVE werd door REALIS op poten gezet met de idee om hun klanten en andere relaties eens helemaal in de watten te leggen en om een avond eens niet alleen over vastgoed te praten. Hoe? Door middel van verfijnde kunst (Domen/VanDeVelde fotografie + Stéphanie Maillart schilderkunst + Euro-art), lekker eten (catering door Hendrickx), goede muziek (Band: The Blue Skies + Dj Tim Arisu en sax) én mooie inkleding door Play AV.

"Voor de uitmuntende uitvoering van onmogelijk lijkende projecties en producties is PLAY AV dé perfecte partner in crime." Maartje van Poppel, Marketing Coördinator REALIS

De seminarie-ruimte van REALIS Antwerpen werd omgetoverd in het thema ‘underwaterlove’ door middel van videoprojectie/video mapping op de muren. Verder werd de voorgevel van het gebouw verlicht door middel van CLF Lighting en voorzag Play AV ook geluid met een L-Acoustics 12XT set. Zoals steeds gaf de flexibele werking van Play AV een meerwaarde aan het evenement. Op het laatste moment konden nog extra aanpassingen en aanvragen uitgevoerd en werd alles op een zeer kwalitatieve manier geplaatst en uitgevoerd.

Over REALIS

Elk vastgoedproject staat bij REALIS gelijk aan zorgeloos, veilig en rendabel investeren.

Door vast te houden aan zijn kernwaarden en succesformule werd REALIS een vaste waarde in de markt. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten. Stabiele huurinkomsten, verhuur & beheer door een professionele partner en een reëel zicht op meerwaarde maken van de vastgoedprojecten rendabele, veilige en zorgeloze investeringen.

Elke keer opnieuw zetten de specialisten van REALIS hun beste beentje voor om klanten uitgebreid te woord te staan. Duidelijkheid en vastgoedadvies op maat zijn daarbij dé sleutelwoorden. Een topinvestering in vastgoed, daarvoor moet u bij REALIS zijn.

Voor al uw aanvragen, technische en commerciële inlichtingen en een degelijke service kan u bij info@playbiz.be terecht. Een technisch en commercieel team staat ter uwer beschikking teneinde u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn.

www.playbiz.be

Meer van Play AV :