Audiovisueel

Dec 7, 2023, 13:59
Play AV ondersteunt Sylvester voor Etion forum 2019

Play AV ondersteunt Sylvester voor Etion forum 2019

08 oktober 2019

Op 16 september was het weer tijd voor het jaarlijkse ETION forum in de Ghelamco Arena. Ook dit keer was het een groot succes met meer dan 500 aanwezige leden en stakeholders. Deze keer stond het evenement volledig in het teken van de betekeniseconomie. In opdracht van Eventbureau Sylvester voorzag Play AV de volledige zaalinrichting van A tot Z, alsook de audiovisuele ondersteuning in klank & beeld.

Onder de noemer "The meaning of why" waren er vijf gastsprekers met thema's over de economie die draait rond de behoefte van de mens aan zingeving en betekenis. Voor deze editie waren de sprekers Aaron Hurst (Imperative), Jochanan Eynikel (ETION), Bie De Backer (Durabrik Group), Ignaas Devisch (UGent) en Greet Vanderheyden (Alpro).

Eventbureau Sylvester opteerde ook dit jaar voor een 360-graden-opstelling om de betrokkenheid en interactie tussen de sprekers en het publiek nog te vergroten. In opdracht van Eventbureau Sylvester voorzag Play AV de volledige zaalinrichting van A tot Z, alsook de audiovisuele ondersteuning in klank & beeld.

De avond werd op een bijzonder professionele manier aan elkaar gepraat door Lisbeth Imbo. Na het forum werd er bij een heerlijk walking diner nog druk nagekaart en genetwerkt, in de warme sfeer die men van ETION gewend is.

Tot volgend jaar! 

Voor al uw aanvragen, technische en commerciële inlichtingen kan u bij info@playbiz.be terecht. Een technisch en commercieel team staat ter uwer beschikking teneinde u snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn.

Meer van Play AV :