Audiovisueel

Dec 7, 2023, 13:59
Persconferentie nieuw revolutionair distributiecentrum Van Marcke

Persconferentie nieuw revolutionair distributiecentrum Van Marcke

22 juni 2017

De familiale groep Van Marcke, distributeur van sanitair en centrale verwarming, investeert in een nieuw distributiecentrum op LAR-Zuid in Kortrijk. Met de nieuwe en hyperduurzame locatie centraliseert het familiebedrijf onder leiding van Caroline Van Marcke zijn logistieke diensten voor Europa. De werken zijn reeds volop bezig.

“Met de bouw van dit nieuwe distributiecentrum versterken we onze band met de regio en garanderen we blijvende werkzekerheid voor onze mensen. En dat allemaal zonder het milieu extra te belasten.” Caroline Van Marcke – CEO

Tijdens een persconferentie in een tent aan de bouwsite werd dit nieuws gecommuniceerd aan de talrijk aanwezige pers. Techniek, licht en geluid werd voorzien door Play AV. Hierbij was het de vraag/vereiste van de eventverantwoordelijk dat Play AV een goede installatie en opstelling kon voorzien, zodat de organisatie zich kon focussen op andere facetten.

” Er werd voor Play AV gekozen omwille van 100% vertrouwen in een goede uitvoering/samenwerking van dit project. Zo konden we als organisatie ons focussen op alle andere aspecten van de organisatie zonder ons zorgen te hoeven maken over de techniek, licht en geluid.” Maxime Debusschere – Events Officer

Voor al uw aanvragen, technische en commerciële inlichtingen en een degelijke service kan u bij info@playbiz.be terecht. Een technisch en commercieel team staat ter uwer beschikking teneinde u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn.

www.playbiz.be

 

Meer van Play AV :