Audiovisueel

Dec 7, 2023, 14:13
Vandelanotte viert 70ste verjaardag in Kasteel Te Lake

Vandelanotte viert 70ste verjaardag in Kasteel Te Lake

14 november 2018

Meer dan 70 jaar geleden opende het accountants- en auditkantoor Vandelanotte hun eerste kantoor in België, het was een schot in de roos. Dit jaar  viert het succesvolle familiebedrijf viert dan ook met trots zijn 70-jarig bestaan. Speciaal in het teken van dit jubileum vond een tweedaags evenement plaats in het Kasteel te Lake in Zulte.

De eerste avond waren alle klanten welkom, de tweede avond werd georganiseerd voor de medewerkers en hun partners. Als audiovisuele partner stond Play AV in voor alle audio (speeches, DJ, band), video, feest- en sfeerverlichting en niet te vergeten het gepaste decor.

 “Al van bij het begin konden we rekenen op de jarenlange ervaring van Play. Ze hielpen ons bij de keuze van het audio- en lichtmateriaal en werkten mee het event uit. Dat zorgde ervoor dat we zonder zorgen aan de slag konden met plannen en organiseren! Zowel de opbouw, ondersteuning tijdens het event en de afbouw verliepen vlekkeloos, wat ons een hele hoop stress bespaarde.” Robin Raes, Sales & Marketing Vandelanotte.

www.playbiz.be

Meer van Play AV :