Audiovisueel

Dec 7, 2023, 15:41
Play AV voorziet GSMA-kantoren van AV

Play AV voorziet GSMA-kantoren van AV

31 januari 2019

GSMA Europe vertegenwoordigt en leidt mobiele netwerkoperators in Europa, Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten. Play AV voorzag alle ruimtes in het compleet nieuwe hoofdkantoor in Brussel van hoogstaand audiovisueel materiaal, om blijvend in contact te kunnen staan met alle klanten en vestigingen over heel de wereld. 

De members area of Piazza is voorzien van een prachtige 5 x 1 Planar videowall met Spinetix media player, aangevuld met 2-way In-Ceiling speakers en een room controller om zowel het licht als het geluid volledig te beheersen.

Verder zijn er 4 'fully equiped' meeting rooms voorzien van 55" tot 90" professional displays, Polycom videoconferentie, ceiling microphones, pro audio en een room media controller. Aanvullend werd er een draadloos Bosch Dicentis conferentiesysteem geïnstalleerd. Het systeem is zodanig geprogrammeerd dat deze microfonen de audio kunnen verzorgen tijdens een videoconferentie. 

Tot slot werden er eveneens enkele kantoren voorzien van een 55" display en Polycom videoconferentie, zodoende er face-to-face videocalls mogelijk werden gemaakt.

Ze gebruiken hun gecombineerde expertise om de mobiele communicatie-industrie een enkele en krachtige stem te geven.

GSMA Europe vertegenwoordigt en leidt mobiele netwerkoperators in Europa, Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). In deze regio bieden meer dan 200 mobiele netwerkoperators verbindingen met 697 miljoen unieke abonnees. Ze gebruiken hun gecombineerde expertise om de mobiele communicatie-industrie een enkele en krachtige stem te geven.

Meer van Play AV :