Audiovisueel

Dec 7, 2023, 14:26
Lancering luxe praline Pralon met audiovisuele ondersteuning van Play AV

Lancering luxe praline Pralon met audiovisuele ondersteuning van Play AV

15 december 2016

In het prachtige, historische Château de La Hulpe werd het VIP lanceringsevenement van Pralon georganiseerd, de nieuwste generatie van luxe pralines. Geraldine Huybrechts, oprichter en zaakvoerster van b-eventic, werd door de klant ingeschakeld om een ‘upscale event’ van A tot Z te organiseren. Voor de audiovisuele support en inkleding van de locatie werd beroep gedaan op de diensten van Play AV.

"Iedere bijdrage van elke partner is belangrijk om er één mooi geheel van te maken. De samenwerking met Play is zeer vlot verlopen. Zowel in service, professionaliteit, flexibiliteit als oplossingsgericht denken, springt deze firma er wel uit!" – Geraldine Huybrechts, b-eventic.

De volledige benedenverdieping van het kasteel werd benut, waardoor alle gasten zich vrij doorheen het kasteel konden bewegen. Een apart deel werd ingericht als ‘tasting room’ waarbij elke ruimte een verschillende kleur en smaak van de praline vertegenwoordigde.  Daarnaast was er een promotie-ruimte met een stand en perswand van Pralon, en in het Grote Salon vond de officiële presentatie plaats.

Audiovisuele ondersteuning en knowhow

Play AV, expert in de verkoop en verhuur van audiovisuele installaties en diensten, was verantwoordelijk voor het licht en geluid, zowel binnen als buiten het kasteel. Hierdoor kreeg het event en de locatie net dat ietsje meer cachet.

In het Grote Salon werd een klein podium opgesteld en kregen de verschillende ruimtes de nodige geluids-, beeld-, en lichtvoorzieningen.

In de Engelse tuin werden grote led-bollen geplaatst om een mooie sfeer te scheppen. Daarnaast mocht de voortdurende aanwezigheid van het logo tijdens deze VIP-lancering niet ontbreken. Play AV gebruikte hiervoor een gobo (metalen of glazen dia die je kan projecteren in een ruimte) om het Pralon logo te projecteren op de voorgevel van het kasteel.

Organiseer je binnenkort of zelfs op zeer korte termijn een seminarie, personeelsfeest, nieuwjaarsreceptie of ander evenement en zoek je nog een geschikte audiovisuele partner?

Contacteer Play AV op 09 381 86 40 of mail naar info@playbiz.be

www.playbiz.be

Fotograaf: Olivier Anbergen

Meer van Play AV :