Audiovisueel

Dec 7, 2023, 15:13
Play AV voorziet AV voor estafetteloop van Infrabel

Play AV voorziet AV voor estafetteloop van Infrabel

11 december 2019

Onder het motto van "Een gezonde geest in een gezond lichaam" heeft Infrabel op 14 september een estafetteloop georganiseerd op hun site in Schaerbeek. Play AV voorzag de op- en afbouw van onder andere klank en video en de technische AV ondersteuning gedurende de volledige dag.

Dit jaar liepen er maar liefst 318 medewerkers mee in teams van 6. Het volledige evenement stond in het teken van ontspanning, wat de talrijke verklede deelnemers zeker niet ontgaan is. Naast medewerkers waren natuurlijk ook familie en vrienden meer dan welkom op het evenement. Voor hen werden er fanzones, foodtrucks, fotoshoots en andere animatie voorzien. Naast het hoofdevenement, de estafette, was er ook nog een 5 km loop en een 10 km loop.

Play AV voorzag de op- en afbouw van onder andere klank en video en de technische AV ondersteuning gedurende de volledige dag. Als klank werd er gekozen voor een l'Acoustics line array. Verder werden er twee outdoor LED schermen van 3,5x2m geïnstalleerd en één scherm van 5,5x3m. Ze werden onder andere ingezet om de resultaten van de wedstrijden te presenteren aan de deelnemers.

Meer van Play AV :