Audiovisueel

Sep 20, 2020, 6:47
Maison de la Poste kiest voor Auvicom

Maison de la Poste kiest voor Auvicom

03 december 2019

Sinds enkele maanden is Auvicom intensief aan de slag voor Maison de la Poste, het vroegere Hôtel de la Poste. Dat is een centrum voor evenementen en conferenties met een uniek huiselijk concept, gevestigd in een voormalig administratief gebouw op de site van Tour&Taxis in Brussel.

Maison de la Poste combineert er ruimtes in alle vormen en maten. Zo zijn er 11 vergaderzalen op de verdiepingen, met een totale capaciteit van 300 deelnemers. Op de 3de verdieping is er bovendien een heuse cinema, ideaal voor bijvoorbeeld productpresentaties. Absolute pronkstukken zijn de grote zaal en de foyer op het gelijkvloers, waar tot 400 mensen welkom zijn.

“Auvicom leverde en installeerde het presentatiemateriaal in het hele gebouw. Voor de grote zaal gingen we echter een stapje verder: daar verzorgden we schermen, projectie, geluid en verlichting,” vertelt Bart Van Den Daele van Auvicom. “In de foyer zetten we een vaste klankinstallatie op en pasten we de verlichting aan, zodat die gedimd kan worden, wat essentieel is binnen het gemoedelijke kader dat Maison de la Poste wil creëren.”

“Het was een hele uitdaging om dit project gerealiseerd te krijgen binnen de strakke timing die er was,” gaat collega Stefan Roosens verder. “Maar we zijn fier op het uiteindelijke resultaat en op de vele positieve reacties.”

Jean Vandamme, Event Manager van Maison de la Poste, bevestigt: “Ik heb voor Auvicom gekozen omdat ik hen in de eerste plaats erg sterk vind in de ondersteuning van meetings: ze zijn mee met de nieuwste technologieën en producten en werken snel en net. Wat ik bovendien erg apprecieer, is dat ze actief meedenken bij problemen. Zo was in het begin het geluid in de grote zaal niet optimaal. Auvicom laat dan niet af om tot dé oplossing te komen.”

Meer van Auvicom :