Audiovisueel

Jul 6, 2020, 15:14
Auvicom ontdekt nieuwigheden op ISE-beurs 2017 in Amsterdam

Auvicom ontdekt nieuwigheden op ISE-beurs 2017 in Amsterdam

24 februari 2017

De grootste beurs voor AV-integratormateriaal was dit jaar te gast in de Amsterdamse RAI van 7 tot 10 februari. Op deze referentiebeurs pakken veel merken graag uit met een heleboel nieuwigheden die de audiovisuele toekomst mee zullen bepalen. Auvicom tekende natuurlijk ook present en somt de belangrijkste innovaties even voor jou op.

De Clickshare CSE-800 van Barco

Met dit draadloze 4K-presentatiesysteem tover je tot 8 bronnen tegelijkertijd op je scherm. De CSE-800 belooft een krachtig wapen te worden in belangrijke vergaderomgevingen voor draadloze presentatie. De Barco ClickShare CSE-800 levert een hoge ROI en legt minder druk op IT ondersteuning.

XEED 4K600STZ-projector van Canon

Deze compacte native 4K 6000-lumen laserprojector levert ongelooflijke 4096 x 2400 HDR-beelden en sRGB-kleuren, met een 1,3x zoomobjectief, superstille werking en een native contrastratio van 4000:1.

Draadloze zwanenhalsmicrofoons ULXD8 van Shure

Geschikt voor gebruik in conferenties of live-events met spreekgestoelte.

Qled: het antwoord van Samsung op OLed

Qled staat voor de schermtechniek waarbij de afzonderlijke subpixels worden gevormd door quantumdotleds die – net als bij Oleds – volledig uitgeschakeld kunnen worden voor een perfecte zwartweergave en een hoog contrast. Bovendien maakt de quantumdot een veel groter kleurbereik mogelijk dan tot nu toe haalbaar was.

Digital Signage van Zebrix

Dé digitale signage-oplossing geoptimaliseerd voor de cloud. De focus ligt op monitors voor de retailmarkt. Met Zebrix bied je je klanten een pak info op een dynamische manier via de cloud: mirrormonitors, stretchmonitors, window touchscreenmonitors en kleine monitors voor toonbanken.

NVX Video streaming device van Creston

NVX Video streaming device met 4K/60 4:4:4 1Gb network AV solution.

Pearl 2: nieuw webstreamingtoestel van Epiphan
 
Pearl 2 is een all-in-one systeem voor live video switching, streaming en recording in HD en 4K. Met dit toestel is live streaming tot 6 kanalen mogelijk via YouTube, Facebook en andere CDN’s. Tegelijk kun je met de Pearl 2 je videoprogramma opnemen voor postproductie of video on demand.

Auvicom volgt de razendsnelle technologische ontwikkelingen voor jou op de voet. Zo kunnen we jou altijd de meest professionele en geavanceerde oplossingen van het moment aanbieden.

Bel + 32 2 380 10 44 of mail info@auvicom.be voor meer info.

www.auvicom.be

Meer van Auvicom :