Audiovisueel

Feb 21, 2020, 1:40
Auvicom spot nieuwigheden op ISE-beurs 2016 in Amsterdam

Auvicom spot nieuwigheden op ISE-beurs 2016 in Amsterdam

29 februari 2016

De grootste beurs voor audiovisueel materiaal in Amsterdam vond dit jaar plaats van 9 tot 12 februari. Zoals altijd pakken fabrikanten op de ISE-beurs graag uit met een hele reeks innovaties die de audiovisuele toekomst vorm zullen geven. Auvicom was er ook en zet voor u de belangrijkste nieuwigheden graag op een rijtje.

High-end led-technologie voor monitors

De led-technologie voor monitors evolueert razendsnel en biedt heel wat nieuwe praktische toepassingsmogelijkheden voor outdoor schermen, stretched schermen, gebogen schermen, transparante schermen en spiegelschermen.

Op naar 8K-resolutie voor TV?

Vandaag kijken we thuis nog tv in 2K-resolutie, maar in de toekomst evolueren we naar 4K. De technologie staat niet stil en dus werden bezoekers op de beurs al getrakteerd op de revolutionaire 8K-resolutie, beelden met 8000 pixels in de breedte en 4000 in de hoogte.

Minimalistische meeting

Het oog wil ook wat. De vergadertafel van de toekomst heeft strakke en pure lijnen. Alles is geautomatiseerd: schermen en microfoons glijden volledig weg in de tafel als je ze niet nodig hebt.

Codeword: collaboration

Hét codewoord van deze beurs was ongetwijfeld ‘collaboration’ en houdt in dat je mensen op een zo makkelijk mogelijke manier met elkaar in contact brengt via een eenvoudige uitwisseling van camerabeelden, content en klank. Zo staan we alweer een stapje dichter bij de virtuele vergaderruimte.

3D mapping zit in de lift

Mapping of videoprojectie op voorwerpen is aan een steile opmars bezig. De toepassingsmogelijkheden nemen nog elke dag toe. Meer en meer bedrijven gebruiken holografische productpresentaties. Een techniek die het mogelijk maakt om mensen of voorwerpen levensecht in de ruimte te laten zweven. Denk maar aan autoconstructeurs, de modewereld of musea. Holografische projecties staan altijd garant voor een wow-effect en bieden oneindig veel creatieve mogelijkheden om je publiek telkens weer te verrassen.

U merkt het: Auvicom volgt de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we onze klanten altijd de meest geavanceerde oplossingen van het moment aanreiken.

Bel + 32 2 380 10 44 of mail info@auvicom.be voor meer info.

www.auvicom.be

Meer van Auvicom :

Auvicom Group