Audiovisueel

Jul 2, 2020, 16:55
Auvicom & Canon: een heldere kijk op projectie!

Auvicom & Canon: een heldere kijk op projectie!

31 maart 2016

Canon biedt een verscheidenheid aan projectoren met verbluffende beelden voor allerlei visualisatie-, simulatie- en creatieve toepassingen. Dankzij de WUXGA-resolutie, of zelfs 4K, is helderheid en nauwkeurigheid voor 3D-modellering en prototyping, architectuur, mapping en CAD-omgevingen gegarandeerd.

Canon XEED 4K500 ST – Canon’s eerste 4K projector!

Geniet van de nieuwste generatie beeldkwaliteit en flexibiliteit met de kleinste, lichtste installatieprojector met native 4K-resolutie (4096 x 2400). De 5000 lumen, 4K LCOS-panelen en 4K Canon-objectief leveren adembenemende resultaten.

Canon LX-MU700 – optimale beeldkwaliteit met 7500 lumen

Met een helderheid van 7500 lumen en 7 verwisselbare objectieven biedt deze WUXGA-installatieprojector met dubbele lamp flexibiliteit, betrouwbaarheid en heldere, gedetailleerde beelden.

Canon LX-MW500 – de compacte allrounder

Deze WXGA semi-installatieprojector biedt 5000 lumen, een contrastratio van 3750:1 en HDBaseT waardoor deze ideaal is voor gebruikers die heldere beelden van hoge kwaliteit van een betaalbaar, veelzijdig apparaat verwachten.

3 jaar lampgarantie

Voor extra zekerheid kunnen de Canon projectoren worden geleverd met 3 jaar garantie op de lamp (Canon Three Year Lamp Warranty). De standaard 90 dagen garantie kan eenvoudig en gratis tot drie jaar worden uitgebreid door de projector binnen één maand na aankoop te registreren. Na de registratie hebt u recht op drie vervangingslampen over een periode van 3 jaar, inclusief gratis verzending.

Canon LCOS panelen

Elke XEED projector bevat drie LCOS panelen, één voor elk van de kleuren rood, groen en blauw. In elk panel is een laag van liquid crystal pixels aangebracht over een reflecterend spiegelsubstraat, waarbij de regelelektronica aan de onderzijde is geplaatst. Deze combinatie van licht doorlatende en reflecterende technologieën gebruikt het beste van LCD en DLP projectie en elimineert zo de tekortkomingen van beide.

Canon AISYS technologie

Canons unieke AISYS (Aspectual Illumination System) technologie maakt een einde aan de traditionele beperkingen van LCOS projectoren en produceert vanuit een opmerkelijk compact apparaat heldere, contrastrijke beelden.

Canon’s eigen hoogkwalitatieve verwisselbare lenzen

Er is een assortiment van vijf uitstekende verwisselbare lenzen beschikbaar. Canon's unieke lenstechnologie is ontworpen voor uitstekende nauwkeurigheid en biedt precieze geometrie en scherpe focus met minimale vervorming en minimale chromatische aberratie. Het resultaat is prachtige, heldere en levendige beelden van constant niveau, welke lens u ook gebruikt.  Elke lens kan indien vereist eenvoudig op locatie worden verwisseld, waardoor u zelfs in grote ruimten een zeer goede beeldkwaliteit kunt garanderen.

Meer info over Canon projectoren? 

Stuur een mailtje naar: info@auvicom.be of telefoneer ons: +32 2 380 10 44

www.auvicom.be

Meer van Auvicom :