Audiovisueel

Oct 2, 2023, 13:57
Auvicom presenteert oplossingen voor online vergaderen en samenwerken

Auvicom presenteert oplossingen voor online vergaderen en samenwerken

31 maart 2020

Nu het coronavirus zich ook in ons land verspreidt, is de boodschap duidelijk: blijf zoveel mogelijk thuis, want dat kan levens redden. Bij Auvicom zijn we solidair met de voorschriften en adviezen van de overheid. Tegelijk willen we niet bij de pakken blijven zitten.

In deze nieuwsbrief vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van online vergaderen. Want met de nieuwste audiovisuele oplossingen werk je virtueel samen alsof je in een zelfde ruimte zat. Alvast één goede manier om de economische schade van de crisis voor je organisatie te beperken!

Bij Auvicom verkopen én verhuren we verschillende producten. Een overzicht…

Lifesize is een virtueel vergaderplatform dat video, audio en web conferencing ondersteunt. Het werkt met apps voor iOS, Android, Windows en Mac, maar is evengoed bruikbaar via de belangrijkste webbrowsers.

Tijdelijk GRATIS gebruik van het videoplatform van Lifesize!

Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus stelt Lifesize zijn online videoplatform de komende 6 maanden GRATIS ter beschikking, ongeacht het aantal accounts, meetings of de lengte van de meetings. Met deze tool kunnen tot 25 deelnemers met elkaar uitwisselen!

AANMELDEN

LifesizeGo is een erg eenvoudig, doorlopend GRATIS online platform voor groepsvideogesprekken van dezelfde leverancier. Gewoon even registreren en u zet in een mum van tijd een online videomeeting op voor maximaal 8 deelnemers.

AAN DE SLAG

Van o.a. Logitech, Polycom, Shure, Sennheiser en Crestron hebben we alle hardware in huis om beeld en geluid te capteren en real-time weer te geven, aangepast aan de omvang van de ruimte waarin dat gebeurt. Het gaat dan bijvoorbeeld om camera’s, microfoons, meetingprocessors en touchscreens.

Deze apparatuur laat toe elkaar te zien en te horen alsof iedereen in dezelfde ruimte zit. Bovendien kan je eenvoudig presentaties, websites en andere content delen met de aanwezigen en die, op basis van ieders feedback, meteen ook aanpassen. Het is trouwens ook mogelijk een specifieke spreker in de aandacht te plaatsen tijdens diens betoog. Zelfs dan kunnen deelnemers op elk moment hun vragen stellen en is een maximale interactie verzekerd.

Zoals aangegeven biedt Auvicom al deze producten, en nog veel meer, te koop én te huur aan. En uiteraard kan u rekenen op de nodige toelichting en ondersteuning van onze kant om er snel en vlot mee aan de slag te gaan. Dus als er al een moment is waarop het interessant is om op deze nieuwe technologieën over te stappen, is het nu wel.

Meer van Auvicom :