Audiovisueel

Feb 22, 2024, 4:32
Auvicom verwelkomt 80 professionals tijdens CO2-Neutral AV Days

Auvicom verwelkomt 80 professionals tijdens CO2-Neutral AV Days

27 september 2019

Om de 2 jaar organiseert Auvicom een groots tweedaags event waarin het de audiovisuele toppers van het moment in de kijker zet. Thema van de editie 2019, op 4 en 5 september, was CO2-neutraal werken, met een specifieke focus op vergaderen.

Dankzij de moderne audiovisuele technologieën is het immers mogelijk om snel en efficiënt meetings op te zetten tussen 2 of meer mensen, zonder dat die zich daarvoor nog dienen te verplaatsen. Zo bespaar je tijd en geld. Én bovendien is het beter voor het milieu.

Voor het event werkte Auvicom 3 ‘live experience rooms’ uit, waarin bezoekers van dichtbij konden kennismaken met de technologieën die CO2-neutraal vergaderen mogelijk maken. Bij de zogenaamde ‘shoot-out’ kregen ze daarnaast de kans om verschillende schermen uit te proberen. Bovenop was er de expo, waarin meer dan 20 van onze partners hun technologische blikvangers voorstelden.

Met meer dan 80 aanwezigen van zowat 60 verschillende bedrijven - samen goed voor 250 pannenkoeken en 50 liter koffie! - werden de CO2-Neutral AV Days een groot succes.

Meer van Auvicom :