Audiovisueel

May 26, 2020, 4:38
Afspraak met de nieuwste technologieën in de Live Experience Rooms van Auvicom

Afspraak met de nieuwste technologieën in de Live Experience Rooms van Auvicom

07 januari 2020

Tijdens de AV days op 4 en 5 september werden de nieuwste mogelijkheden voor CO2-neutraal vergaderen op een rijtje gezet. Om deze nieuwe vormen van samenwerken tastbaar te maken, werkte Auvicom met verschillende Live Experience Rooms, op maat van verschillende aantallen deelnemers en behoeften.

De moderne audiovisuele technologieën laten toe dat mensen overleggen én actief samenwerken zelfs als ze zich niet allen in dezelfde ruimte bevinden. En minder mensen die zich dienen te verplaatsen, da’s goed voor het milieu, maar het bespaart een organisatie ook heel wat tijd en geld!

Een overzicht van de verschillende Live Experience Rooms:

  1. Huddle room (voor max. 4 personen)
    Huddles zijn kleine, inspirerende ruimtes, met de nodige tools voor het opzetten van videoconferenties, die toelaten om snel en efficiënt ideeën uit te wisselen. Wij kozen voor het sterk intuïtieve videosysteem van Lifesize en de totaaloplossingen voor kleine ruimtes van Polycom.
  2. Medium room (voor max. 10 personen)
    Voor de middelgrote ruimte opteerden we voor het TAPvideoconferentiesysteem van Logitech. Dat is geconfigureerd met software van Google, Microsoft of Zoom en maakt het erg makkelijk om inhoud te delen. We combineerden het met de Rally-conferentiecamera.
  3. Big room (voor max. 20 personen)
    Met zijn automatische cameracaptatie en –positionering is het Flex-systeem van Creston ideaal voor grotere ruimtes en boardrooms: de slimme camera houdt spreker en aanwezigen op elk moment optimaal in beeld.

Al deze producten zijn beschikbaar via Auvicom.

Meer van Auvicom :