Audiovisueel

Oct 21, 2021, 13:35
18 keer Bart Peeters Deluxe voor FlyAway

18 keer Bart Peeters Deluxe voor FlyAway

13 januari 2020

Afgelopen week werd aangekondigd dat Bart Peeters zijn succesvolle Deluxe-concertreeks verlengt met een 16de, een 17de en een 18de concert in de Lotto Arena. Ook FlyAway Visual Facilities zal tijdens deze extra concerten opnieuw aanwezig zijn voor de livecaptatie.

FlyAway verzorgt de livecaptatie van de Deluxe-concerten van Bart Peeters in opdracht van promotor PSE Belgium, een bedrijf van Jan Van Esbroeck. “We zetten daarvoor telkens twee vaste camera’s met 95x lenzen in”, zo vertelt Pieter Verschueren van FlyAway. “Op het podium zelf zijn er dan ook nog één handheld camera en drie remote camera’s aanwezig. Met deze input leveren we uiteindelijk twee aparte schermfeeds aan. Elke concertavond zijn er in totaal zeven mensen aanwezig om de show mooi in beeld te brengen.”

De Deluxe-concertreeks begon in november, en zal met de nieuwe data nu eindigen op zondag 17 mei. In totaal zullen dan bijna 100.000 mensen de indrukwekkende show - met een koor van maar liefst 500 stemmen! - hebben bijgewoond.

 

Meer van FlyAway :

FlyAway