Audiovisueel

Feb 25, 2020, 0:31
FlyAway investeert in nieuwe camera’s

FlyAway investeert in nieuwe camera’s

04 september 2015

FlyAway is een jong, maar zeer ervaren videobedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van visuele faciliteiten voor broadcast, events en entertainment. Met onder meer compacte regiesets en een uitgebreide OB Van profileert FlyAway zich als een eigentijdse en bovendien zeer flexibele partner in videofaciliteiten.

Om de groei van de onderneming verder te ondersteunen investeerde FlyAway recent in nieuwe materiaal.

FlyAway werkt alleen met het beste materiaal en kan bogen op een team medewerkers dat de klappen van de zweep uitstekend kent. Om de faciliteiten nog verder uit te breiden, investeerde het bedrijf onlangs in de aankoop van vijf LDX broadcast camera's van het befaamde merk Grass Valley en in nieuwe HD lenzen van het merk Canon. Om de klanten een uitstekende service te blijven geven, investeert FlyAway steevast in het meest recente en bovendien hoogkwalitatieve broadcast materiaal.

Zo is FlyAway trouwens net terug van London voor het ESC Congres, traditiegetrouw de start van een druk FlyAway najaar. In opdracht van MediAVentures, dé AV-leverancier voor de medische sector, levert FlyAway in de Britse hoofdstad zowel multicam crew als materiaal, waaronder niet minder dan 18 (!) remote camera's.

FlyAway
pieter@flyawaytv.be
www.flyawaytv.be
Boomsesteenweg 8 - Unit 2
2630 Aartselaar

T. +32 (0)3 887.88.56
M. +32 (0)473.83.49.59

Meer van FlyAway :

FlyAway