Audiovisueel

Jul 21, 2019, 15:16
Sylvester trapt druk najaar af

Sylvester trapt druk najaar af

01 september 2015

Afgelopen zondag trapte Sylvester een stevig en intens gevuld najaar af met een feestelijk event voor laboratoriumgroep Anacura. Dit Oost-Vlaamse bedrijf huldigde een volledig vernieuwd laboratorium in. En dat ging gepaard met een groots feest voor alle klanten en stakeholders. Sylvester maakte ook de nieuwe voorstellingsfilm voor het bedrijf, die zondag in première ging.

Momenteel focussen we volop op VKW. Het ondernemersplatform viert haar 90-jarig bestaan met een Toekomstcongres in de Waagnatie in Antwerpen op donderdag 10 september. Ook voor dit project werken onze AV en EV-collega's nauw samen, gezien we een aantal filmpjes en animaties in het podiumgebeuren integreren.

Een week later volgt dan het tot nu toe drukste Sylvesterweekend van het najaar. Op zaterdag 19 en zondag 20 september is het natuurlijk 'alle hens aan dek' voor de Vlaamse Havendag in Antwerpen, een boeiende en leerrijke publiekshappening voor iedereen met interesse in het reilen en zeilen van onze grootste zeehaven. Dit jaar met extra swing dankzij de 'muziekhavens', vijf havenlocaties met optredens, animatie en foodtrucks. Alvast welgekomen!

Info via www.vlaamsehavendag.be of op de Facebook pagina.

Op vrijdag 18 september ondersteunen we daarnaast de sociale tewerkstellingsplaats Blankedale uit Tienen bij het feest voor hun 50e verjaardag. Op zondag tot slot animeren we tijdens 'UiT zonder uitlaat' in de Mechelse binnenstad een stand voor de dienst mobiliteit van de Stad Mechelen.

Een druk najaar, maar dat wil niet zeggen dat we hierna in winterslaap gaan. Ook voor de maanden oktober en november hebben we al heel wat mooie projecten op het programma staan. Daarover later meer.

Meer info over andere event, tv- en audiovisuele projecten vindt u op www.sylvesterproductions.be

Meer van Sylvester :

Sylvester