Audiovisueel

Mar 31, 2020, 9:26
FlyAway on the road om topartiesten in beeld te brengen

FlyAway on the road om topartiesten in beeld te brengen

30 oktober 2015

Als doorgedreven specialist inzake visuele faciliteiten voor de corporate markt trekt FlyAway ook regelmatig 'on the road'. Niet alleen in eigen land, maar ook over de grenzen heen presenteert FlyAway zich als een flexibele en zeer betrouwbare partner in technisch hoogstaande videofaciliteiten.

Zo zal FlyAway voor de vierde keer op rij van de partij zijn om de Night Of The Proms in beeld te brengen met vier bemande camera's en drie remote camera's. Topartiesten zoals Natalie Imbruglia, Joe Jackson, Basement Jaxx en het ondertussen wereldberoemde vrouwenkoor Scala zullen van de partij zijn. Maar daar eindigt het niet bij: het vijfkoppige team van FlyAway trekt daarna ook mee de grens over om de edities in Nederland en Duitsland te verzorgen.

Vanaf eind november verzorgt FlyAway ook de camerafaciliteiten voor het tweede luik van de 'Passion'-tour van Holiday On Ice. Zij houden dit jaar halt in Duitsland, Oostenrijk en Turkije.

Een volgende spraakmakende naam op het programma van FlyAway is Selah Sue die haar jongste album 'Reason' live aan het publiek voorstelt. Na een geslaagd concert in de befaamde Zenith in Parijs zal FlyAway ook de beelden verzorgen voor de concerten in Lille, Nantes, Toulouse en Amsterdam om ten slotte in eigen land te eindigen in Vorst Nationaal.

Meer info: flyawaytv.be

Meer van FlyAway :

FlyAway