Audiovisueel

Apr 19, 2024, 19:30
Art Of Confusion werpt een nieuw licht op jouw bedrijfsevenement

Art Of Confusion werpt een nieuw licht op jouw bedrijfsevenement

29 oktober 2015

De herfst heeft z'n intrede gemaakt en dus zijn bedrijven volop hun evenementen, productlanceringen en nieuwjaarsrecepties aan het plannen. En daar komt Art Of Confusion mee in het plaatje, al meer dan 20 jaar zorgen ze voor de audiovisuele ondersteuning van verschillende evenementen.

Dankzij hun persoonlijke aanpak en hoge afwerkingsgraad doen ook steeds meer evenementenbureaus en bedrijven een beroep op de know-how van Art Of Confusion.

Door reeds tijdens de planningsfase met de klant mee te denken, kunnen zowel het creatieve als het budgettaire aspect volledig op maat gemaakt worden en, minstens even belangrijk, onder controle gehouden worden.

Art Of Confusion's slagzin "creating light solutions" vertaalt zich dan ook heel mooi in corporate event oplossingen. Door het gebruik van de allernieuwste producten en technieken wordt een bepaalde sfeer gecreëerd en haalt u het mooiste uit uw event locatie.

Zo werkte Art Of Confusion de afgelopen maanden aan verschillende projecten, van persconferenties op Brussels Airport over verschillende productlanceringen en pop-ups tot volledige klank en licht spektakels in heel België.

Wilt u ook een nieuw licht op uw evenement werpen? Contacteer dan zeker Art Of Confusion.

www.artofconfusion.be

Meer van Art of Confusion :

Art Of Confusion