Audiovisueel

Apr 27, 2024, 10:42
Martix Droneshows: A new level of show experience!

Martix Droneshows: A new level of show experience!

29 februari 2024

Art Of Confusion en 7theaven zijn intussen al geruime tijd bezig met het uitrollen en operationeel maken van een Outdoor-dronevloot waarmee drone-lightshows kunnen gemaakt worden. Intussen bestaat hun vloot al uit meer dan 200 gekeurde toestellen.

Dit is op zich al redelijk uniek voor de Belgische markt, ervaring en know-how staan nu op het hoogste punt. Het meest unieke van al is dat Art Of Confusion en 7theaven ook pyro-modules kunnen bevestigen onder hun drones. De eerste testen hiermee tarten alle verbeelding.

De mogenlijkheden tot creativiteit zijn bijna eindeloos, zeker als je daar de gekende specialiteiten van Art Of Confusion en 7theaven aan toe gaat voegen.

Het spektakel kan naar ongekende hoogte worden getild met licht, geluid, laser, special effects en pyro. Ook hierin zijn Art Of Confusion en 7theaven  geen onbekenden, de kracht van zo een totaalspektakel zit in het volgende: alles is in eigen beheer met 30 jaar ervaring.

Toch gaan Art Of Confusion en 7theaven hierin nog een stap verder omdat deze drones zich beperken tot outdoor-use. Daarom wil men een versnelling hoger schakelen en worden vanaf heden ook indoor-drones aangeboden. Deze kunnen vliegen zonder GPS (eigen positie systeem) en kunnen tot 10m hoog vliegen. Ze zijn ook lichter in uitvoering en kunnen een volledige show van 5 tot 7 minuten doen.

Art Of Confusion en 7theaven zijn in het bezit van alle nodige  vergunningen en verzekeringen  zoals de autorisatie voor de dronevloot, toegekend door  EASA en DGLV, en het  manipuleren en opslaan van pyrotechnisch materiaal, vergund door de overheid.

De mogelijkheden:

-Large scale events
-Branding en promotie
-Tekst display
-Animaties
-B2B
-Trouwfeesten
-Gender reveals
-Evenenmenten voor steden en gemeenten
-…

Kortom, bijna alle mogelijk creatieve invullingen. Deze kunnen statisch zijn, maar uiteraard ook dynamisch.

Meer van 7theaven Art of Confusion :

Art Of Confusion