Audiovisueel

Mar 28, 2024, 17:55
Art Of Confusion en Fabula Productions zorgden voor een surrealistische zomer

Art Of Confusion en Fabula Productions zorgden voor een surrealistische zomer

15 juli 2017

In opdracht van Arrano en Belfius verzorgde Art Of Confusion deze zomer de audiovisuele ondersteuning van de ‘Magritte Experience’ op het strand van Knokke-Heist. De gezellige tenten van Blacksheep Productions waarin de ‘Magritte Lounge’ en ‘Magritte Shop’ nog tot 3 september 2017 gevestigd zijn, werden op hun beurt dan weer ingekleed met het design meubilair van Fabula Productions.

De openlucht expositie ‘Magritte Experience’ over leven en werken van Magritte is zeker een aanrader voor het hele gezin. Treed binnen in de reusachtige bolhoed en maak met behulp van een Virtual Reality bril een onvergetelijke driedimensionale reis door de magische werken van René Magritte. Poseer bij de reuzenpijp (bekend van de tekst ‘ceci n’est pas un pipe’) en geniet van een drankje in de stijlvolle Magritte lounge. Voor de kinderen is er een speurtocht, ze kunnen ook door een wolkenwereld kruipen of Magrittes bekendste werken inkleuren in de grote tent. Meer info over deze tentoonstelling vind je op www.magritteknokke.be.

Maar ook 7theaven zat deze zomer niet stil. Zo lanceerden ze maar liefst 3 nieuwe producten.

Met de Smokebubble Blaster haal je het kind in jezelf naar boven. Deze mega bellenblaasmachine zorgt voor een wervelende stroom aan met rook gevulde zeepbellen en is dan ook uiterst geschikt voor de grotere podia en events.

Ook nieuw in het assortiment van 7theaven is de Sparxtar. Dit pyro effect is het perfecte en veilige alternatief voor vuurwerkfonteinen. De Sparxtar creëert koude vonken die dmv. DMX zowel in hoogte als in tijd gestuurd kunnen worden en dit zonder enige vertraging en bijna geluidsloos. Dit effect geeft op een eenvoudige en vooral veilige manier elke show, productonthulling of optreden een spectaculair slot.

De decoratie-afdeling van 7theaven stelt graag de Mirror Spheres voor. Deze opblaasbare zilveren of gouden spiegelbollen zijn verkrijgbaar in diameters van 1,5 meter tot 3 meter en hebben als grote voordeel dat ze, éénmaal opgeblazen, geen motor meer nodig hebben. De Mirror Spheres zijn dan ook ideaal om de decoratie op jouw evenement dat ietsje meer te geven.

Meer info, foto’s en filmpjes over onze producten vind je natuurlijk op onze site www.7theaven.be.

www.artofconfusion.be

www.fabulaproductions.be

www.7theaven.be

Meer van Art of Confusion Fabula Productions :

Fabula Productions


Art Of Confusion