Decors & Stands

Apr 19, 2024, 3:39
Fabula Productions start 2016 met een nieuwe collectie én catalogus

Fabula Productions start 2016 met een nieuwe collectie én catalogus

22 januari 2016

De afgelopen maanden werkte het team van Fabula Productions achter de schermen hard aan een nieuwe reeks producten en eye-catchers. Naast de, vorige zomer reeds voorgestelde, Nelumbo parasol werd ook de nieuwe Salomo collectie volledig op punt gesteld. Deze houten tafels en buffetten werden volledig zelf ontworpen en werden daarna ook in eigen atelier vervaardigd.

Dankzij de tijdloze witte of zwarte voetstukken past de Salomo reeks in elk decor en is ze ook gemakkelijk te combineren met de andere producten uit het Fabula Productions gamma. Zo zijn de Cliffy en Louis lounge zetels nog steeds uniek in België en geven ze uw evenement een extra toets.

In 2016 zet Fabula Productions, naast design meubilair, ook sterk in op design verlichting en daar is de gloednieuwe LED Ring het levendige bewijs van. Dit exclusief en state-of-the-art licht armatuur bestaat uit 3 ringen van 75, 85 en 95 cm diameter en kan zowel hangend als staand gebruikt worden. De optionele standaard is zo ontworpen dat hij gemakkelijk in verschillende hoogtes opgesteld kan worden en zeker geen afbraak doet aan het ontwerp.

De hoge kwaliteit RGB LED pixels kunnen via DMX elk afzonderlijk aangestuurd worden zodat letterlijk miljoenen combinaties mogelijk zijn, maar de ringen kunnen ook standalone of voorgeprogrammeerd gebruikt worden.

Samen met klassiekers, zoals de Basic en Curbo collectie, werden al deze nieuwe producten vereeuwigd in een nieuwe, frisse en duidelijke catalogus. Aarzel dus niet om Fabula Productions te contacteren en uw digitaal exemplaar aan te vragen.

www.fabulaproductions.be

Meer van Fabula Productions :

Fabula Productions