Decors & Stands

Jul 21, 2019, 15:19
Op Heavent Meetings schijnt de zon altijd

Op Heavent Meetings schijnt de zon altijd

25 februari 2016

Op 13 en 15 april vindt in het Palais des Festivals in Cannes de beurs Heavent Meetings plaats. Voor alle event/live marketing ‘decision makers’ die betrokken zijn bij de creatie, productie, organisatie, logistiek en aankoop van events is deze efficiënt georganiseerde en hoofdzakelijk op Zuid-Europa gerichte beurs ‘the place to be’.

Heavent Meetings is een vakbeurs voor de evenementenwereld en telt 250 standhouders. Met 2.500 vakbezoekers, waarvan 500 ‘Hosted Buyers’ uit Frankrijk en Europa, is Heavent Meetings een invloedrijke ontmoetingsplaats voor eventprofessionals. De beurs werkt met een systeem van doelgerichte en individuele afspraken. De agenda software laat de wensen van standhouders en bezoekers matchen, terwijl er ook nog voldoende tijd overblijft om andere meetings in te plannen. De beurs staat voor exclusieve business lunches en twee netwerkingsavonden in prachtige evenementenlocaties. Ook een extra troef is de ceremonie van de “Event Awards” in het legendarische Palais des Festivals de Cannes. De prijsuitreiking viert in 2016 haar tiende verjaardag.

Het speciaal opgestelde Heavent Meetings ‘Hosted Buyer’- programma voor beslissingsnemers (agentschappen, verenigingen, bedrijven) omvat de reis naar Cannes en terug, verblijf in een tophotel in Cannes, en lunch en diner op beide dagen.

De exposanten zijn leveranciers van ‘event technology’ en ‘event production’, lokale evenementenkantoren, hotels, reisbestemmingen, congrescentra, entertainment agentschappen, meubelverhuurders en decoratiespecialisten, catering, event software, tenten en structuren.

De beurs wordt georganiseerd door de B2B media groep ‘Tarsus France’ die bekend staat omwille van zijn innovatieve dynamisme, creatieve presentaties, informatieve conferenties, een grondige voorbereiding, doelgerichte meetings en de significante knowhow van Romuald Gadrat, voorzitter van Tarsus France, en zijn team. Ook kenmerkend zijn de steevast opmerkelijke standhouders, de gespecialiseerde bezoekers en, niet in het minst, de karakteristieke toplocaties van de beurs.

www.heavent-meetings.com

Meer van Heavent :