Decors & Stands

Apr 18, 2024, 15:50
Deco-Fact decoreert locatie Nieuwjaarsinvitito van Voka

Deco-Fact decoreert locatie Nieuwjaarsinvitito van Voka

26 januari 2016

Donderdag 14 januari 2016 stond met stip genoteerd in de agenda van vele Limburgse ondernemers. De jaarlijkse Nieuwjaarsinvitito van Voka is een vaste waarde geworden. Iedere jaar opnieuw blinkt deze nieuwjaarsreceptie uit dankzij de goede organisatie en de originele aankleding van de locatie.

De 2.800 aanwezigen klonken op een succesvol en ondernemend nieuwjaar. Deze Invitito is niet verwonderlijk het grootste netwerkevent in Limburg. Ondernemers, managers, zaakvoerders, politici en andere hoogwaardigheidsbekleders waren massaal van de partij.

De nieuwe voorzitter van Voka-Limburg, Francis Wanten, verwelkomde het publiek. Zijn korte speech sloot hij af met de gevleugelde uitspraak: “Julius Caesar zei ooit: van alle Galliërs zijn de Belgen de dappersten. Ik voeg hier als voorzitter van Voka - Kamer van Koophandel Limburg fier aan toe: Van alle Belgen zijn de Limburgers de krachtdadigste ondernemers.”

De genodigden konden terecht in een etagetent met op het gelijkvloers een lounge, wijnproeversstand en een aparte partytent. Het was aanschuiven aan de gin-bar van Mike Janssen van de brouwerij van Wilderen en zijn team en zijn team van brouwerij Wilderen. Op de eerste verdieping werd een international corner ingericht waar u verschillende ambassadeurs kon ontmoeten. Hier waren ook de meeting points van onze partners en pronkstukken van Limburgse designers die top zijn in de wereld.

Veldeman Structures Solutions deed beroep op Deco-Fact voor de stoffering van de tenten. Samen met de andere partners zoals S2 rent (decoratie, licht en geluid, meubilair) en Maris (verwarming) slaagde Voka er weeral in om er een topavond van te maken.

www.deco-fact.be

 

Meer van Deco Fact :

Deco-Fact