Decors & Stands

Mar 23, 2019, 13:18
Deco-Fact ook present op de BRAFA

Deco-Fact ook present op de BRAFA

12 april 2018

BRAFA Art Fair, dat plaatsvond van 27 januari tem 4 februari, ontving dit jaar tijdens haar 63e editie een recordaantal van 64.000 bezoekers. De toonaangevende kunst- en antiekbeurs in Tour&Taxis Brussel schakelde Neptunus en Deco-Fact in voor de bouw van haar tijdelijke brasserie met bijbehorende faciliteiten.

De meeste bezoekers genoten tijdens hun bezoek aan BRAFA van een hapje of een drankje in de brasserie, zonder dat het hen opviel dat ze zich in een tijdelijke accommodatie bevonden.

Het demontabel gebouw was dan ook van alle gemakken voorzien en kreeg dankzij de 270 m² grote glaswand een lichte state-of-art uitstraling. De kunstige stoffering werd vakkundig door Deco Fact aangebracht.

De brasserie, met een grootte van 675 m² en een hoogte van 8 meter, bood plaats aan ruim 350 gasten. Daarnaast werd ook een keuken van 240 m² voorzien samen met sanitair en een verbinding naar de vaste gebouwen van Tour & Taxis. Om een naadloze verbinding te creëren werden alle constructies op een stelling van 1,20 m gebouwd.

Samen met haar partners realiseerden Neptunus, Deco-Fact en medeleveranciers dit project in exact één week, een klein huzarenstukje.

www.deco-fact.be

Meer van Deco Fact :

Deco-Fact