Decors & Stands

May 25, 2019, 13:45
Hard(t) tegen Kanker en Altez fietsen samen voor Kom op tegen Kanker

Hard(t) tegen Kanker en Altez fietsen samen voor Kom op tegen Kanker

12 juni 2015

Tijdens het hemelvaartweekend vond de 6de editie plaats van de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Hard(t) tegen Kanker en Altez waren erbij met 3 ploegen die de 1000 km hebben gefietst. Ook Deco-Fact kon zijn steentje bijdragen dankzij sponsoring.

De wedstrijd heeft een totaalbedrag van 17.295 € opgeleverd.

Dit bedrag wordt overhandigd aan de organisatie van Kom op tegen Kanker. Organisatoren en deelnemers zijn terecht fier op dit resultaat. Het geld dient voor het onderzoek naar de oorzaken en de aanpak van therapeutisch falen. Het onderzoek omvat de ontwikkeling van nieuwe behandelingsstrategieën om resistentie en therapeutisch falen in het algemeen te voorkomen of in het algemeen te omzeilen.

Hard(t) tegen Kanker en Altez gaven te kennen dat ze zeer blij waren dat ook Deco-Fact dankzij sponsoring een steentje kon bijdragen: "Samen met de andere sponsors stonden de logo's mooi te pronken op de outfits. Het resultaat mocht er zijn en het was voor ons een eer om deze te mogen dragen."

Tijdens deze fietsvierdaagse die alle Vlaamse provincies aandeed, verdeelden de 16 fietsers de 24 ritten (3 ploegen x 8 ritten) van 125 km onder elkaar. De dagelijkse start- en aankomstplaats lag in gaststad Mechelen. De renners werden professioneel begeleid door Flanders Classics dat instond voor onder meer de bevoorrading, de begeleiding door volgwagens en motoren, medische assistentie, fietsherstellingen, massage achteraf, enz.

Voor deze 6de editie namen An Swartenbroekx, Jelle Cleymans, Tomas Van Den Spiegel en Tina Maerevoet het meter- en peterschap op zich.

Deco-Fact houdt eraan de organisatie en de deelnemende teams te bedanken met een dikke proficiat!

www.deco-fact.be

Meer van Deco Fact :

Deco-Fact