Decors & Stands

Mar 29, 2024, 11:36
Fabula Productions lanceert nieuwe producten

Fabula Productions lanceert nieuwe producten

11 juni 2015

Fabula Productions, gespecialiseerd in het verhuren van design meubilair voor evenementen, lanceerde deze maand twee nieuwe producten.

De gloednieuwe parasol Nelumbo is dankzij het innovatieve klik-systeem 's werelds eerste grote zonnewering die in een compacte sportzak past en bovendien ook gemakkelijk in 5 minuten opgesteld kan worden.

Meerdere Nelumbo's kunnen met elkaar verbonden worden en door de ingebouwde regenafvoer worden uw gasten niet nat tijdens een plotse zomerbui. Het op een bloem geïnspireerde design en de geïntegreerde LED verlichting maakt van de Nelumbo de perfecte oplossing en eye-catcher voor elk evenement, klein of groot.

Naast de adembenemende Nelumbo werd ook de nieuwe, op hout geïnspireerde, collectie Salomo voorgesteld. Deze tijdloze statafels en barmeubels krijgen dankzij de houten tafelbladen en voorzetstukken een natuurlijk en rustig karakter. De Salomo collectie leent zich dan ook perfect voor tuinfeesten en recepties.

Deze nieuwe producten kunnen natuurlijk vlot gecombineerd worden met de andere collecties uit het Fabula Productions gamma. Zo zijn de Cliffy en Louis lounge zetels nog steeds uniek in België en geven ze uw evenement een extra toets. Bezoek dus zeker de website en aarzel niet Fabula Productions te contacteren.

www.fabulaproductions.be

Meer van Fabula Productions :

Fabula Productions