Decors & Stands

Mar 23, 2019, 13:49
Expo Rent pakt uit met gewaagde combinaties op Foire du Livre

Expo Rent pakt uit met gewaagde combinaties op Foire du Livre

26 maart 2018

Van 22 tot en met 25 februari 2018 vond in Tour & Taxis de jaarlijkse boekenbeurs 'Foire du livre' plaats. Expo Rent, al meer dan 25 jaar de Belgische marktleider in het verhuren van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen, creëerde met een combinatie van oude en moderne meubels een passend kader om de talrijke bezoekers in stijl te ontvangen.

De 'Foire du livre' in Brussel is een platform voor de promotie van het boek. Ook dit jaar kwamen naar aanleiding van de 48ste editie van de beurs honderden nationale en internationale uitgevers hun aanbod voorstellen. Centraal thema dit jaar was ‘Sur la route’ - een verwijzing naar de bekende roman van Jack Kerouac - waarrond verschillende meetings, tentoonstellingen en andere evenementen werden georganiseerd.

In samenwerking met de organisatie en met cateraar Chef chez soi creëerde Expo Rent in Tour & Taxis een prachtig decor met een uitgekiende combinatie van oude en moderne meubels. Expo Rent koos voor een setting in de vandaag hippe ‘shabby chic’ romantische decoratiestijl die zowel elegant als origineel is. Niet alleen de aparte kleuren met pasteltinten in de hoofdrol, ook de gewaagde en soms heerlijk foute combinaties wisten de aandacht van de bezoekers te trekken.

Voor welke stijl een evenement ook kiest, van vintage over klassiek tot eigentijds, dankzij het uitgebreide gamma van meer dan 800 producten weet Expo Rent elke keer opnieuw de verwachtingen in te lossen. 

www.exporent.be

Meer van Expo Rent :

Expo Rent