Decors & Stands

Dec 16, 2018, 21:25
Expo Rent brengt concept perfect tot leven in Nekkerhal Brussels North

Expo Rent brengt concept perfect tot leven in Nekkerhal Brussels North

06 maart 2018

Expo Rent nodigt elk jaar zijn klanten uit op meerdere evenementen waar het als bedrijf de inrichting verzorgt. Onlangs gebeurde dat in Nekkerhal Brussels North waar een receptie voor niet minder dan 5.500 genodigden plaatsvond. Ideaal om op een ontspannen manier kennis te maken met het aanbod van de Belgische marktleider in het verhuren van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen.

Met een uitgekiende combinatie van enerzijds hoog en laag meubilair in een strak design, en anderzijds een knap staaltje van creatieve sfeerverlichting wist Expo Rent het concept van het event perfect tot leven te brengen.

Elke aanwezige kreeg op die manier een uitgelezen kans om het aanbod van Expo Rent, ook beschikbaar in grote aantallen en afmetingen, met eigen ogen te zien. Bovendien zijn dit soort events een uitgelezen kans om met een select publiek te netwerken. En dat topkwaliteit en grote aantallen perfect kunnen samengaan, werd bewezen in de Nekkerhal Brussels North, waar 5.500 gasten niet alleen genoten van een uitstekende receptie, maar evenzeer dan de sfeervolle inrichting.

www.exporent.be

Meer van Expo Rent :

Expo Rent