Decors & Stands

Apr 18, 2024, 16:24
Expo Rent kondigt partnership met De Zuiderkroon aan

Expo Rent kondigt partnership met De Zuiderkroon aan

15 januari 2018

Na een uitstekend 2017 vat Expo Rent meteen de koe bij horens om daar ook in 2018 een minstens even succesrijk vervolgverhaal aan vast te knopen. En dat het niet bij woorden zal blijven, blijkt al meteen uit de aankondiging van het partnership dat het verhuurbedrijf sloot met De Zuiderkroon, de befaamde locatie in Antwerpen.

De Zuiderkroon, gelegen aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen, werpt zich al jarenlang op als de ideale locatie voor de organisatie van events. De Zuiderkroon biedt immers een brede waaier aan mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen. Van modeshow tot seminarie, van zakelijk diner tot rondetafelgesprek, van beurs tot personeelsfeest, … niets is onmogelijk!

Dat laatste kan trouwens ook gezegd worden van Expo Rent, al meer dan 25 jaar de Belgische marktleider in het verhuren van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen. Voor elke invulling biedt Expo Rent een ruime keuze dankzij een bijzonder uitgebreid gamma van meer dan 800 producten, gestockeerd in 10.000 m² magazijnruimte.

In het gamma vindt u onder meer stoelen, barkrukken, zetels, tafels, barelementen, vitrines en een zeer uitgebreide keuze aan loungemeubels. En daar blijft het niet bij! Expo Rent houdt de vinger aan de pols en streeft naar constante vernieuwing. Jaarlijks worden er bijvoorbeeld nieuwe collecties gelanceerd.

Bovendien kunnen de klanten rekenen op een enthousiast team dat ‘Full Service’, inclusief plaatsen, ontruimen en transport van de verhuurde materialen, hoog in het vaandel draagt.

www.exporent.be

Meer van Expo Rent :

Expo Rent