Decors & Stands

Jun 25, 2019, 19:36
Event Flooring Services versterkt team met Project Manager

Event Flooring Services versterkt team met Project Manager

29 januari 2016

Event Flooring Services (EFS) heeft een succesvol 2015 achter de rug en kan terugblikken op een flink gevuld orderboek. In die mate zelfs dat een versterking van het team zich opdrong. Die werd gevonden in Jelle Van Ransbeeck die sinds begin januari aan de slag is als Project Manager bij het bedrijf uit Dendermonde.

Dat Jelle Van Ransbeeck een mooie versterking betekent, blijkt onder meer uit het feit dat hij meer dan 10 jaar professionele ervaring in de event sector met zich meebrengt.

“De voorbije 3 jaar was hij aan de slag als Project Manager bij het bekende Antwerpse live communicatie bureau The Oval Office”, klinkt het bij EFS. “Dankzij zijn jarenlange ervaring als projectverantwoordelijke voor talrijke evenementen weet hij als geen ander hoe in te spelen op de wensen van de klant. Flexibiliteit, creativiteit en nauwkeurigheid zijn eigenschappen die Event Flooring Services al jarenlang hoog in het vaandel draagt en ook in de toekomst zal blijven uitstralen. Na een korte inloopperiode neemt Jelle de taken over van Yves Colpaert die binnen de groep doorgroeit en verantwoordelijk wordt voor de Amerikaanse markt."

www.event-flooring-services.com

Meer van Event Flooring Services :

Cover Flooring